Internationalthudplejebrandåbner flagskib på Østerbro

Af Susanne

Det verdenskendte spanske hudplejebrand mesoestetic har åbnet sin første officielle flagshipstore midt på Østerbro i København. Lokalsamfundet kan allerede nu se frem til at nyde godt af denne eksklusive tilføjelse. Her giver mesoestetic både sommerens anbefalinger, do’s & dont’s samt fordelagtige åbningspriser på behandlinger.

Mesoestetic er et velkendt medicinsk hudplejebrand med knap 40 års erfaring og en global tilstedeværelse i over 100 lande. Brandet er især kendt for sine resultatorienterede behandlinger inden for bl.a. hyperpigmentering, akne
og anti-age, som har vundet anerkendelse verden over.

“Beliggenheden på Østerbro er nøje udvalgt, da Mesoestetics eksklusivitet passer perfekt ind og bl.a. er med til at bidrage til lokalsamfundet”, udtaler Tanja Volder, som er klinikchefen i Mesoestetic. 

Klinikken tilbyder et bredt udvalg af specialiserede behandlinger, der er skræddersyet til at imødekomme alle hudproblematikker. Tanja er specialuddannet inden for mesoestetics behandlinger og produkter og deltager løbende i kurser for at holde sig opdateret med de nyeste produkter, behandlinger og teknikker, som mesoestetic udvikler. 

Det unikke ved mesoestetic er blandt andet også, at produktionen foregår i deres hovedsæde i Barcelona, hvortil der også er bygget et laboratorium, hvor de tester og udvikler nye patenterede formler. Dette sikrer, at forbrugeren altid får produkter af højeste kvalitet, der er nøje formuleret til at levere synlige resultater og opnå den optimale hudplejerutine. 

En af mesoestetics mest populære og effektive 

ehandlinger er Cosmelan, der er specifikt designet til at bekæmpe hyperpigmenteringer. Hyperpigmentering kan opstå som følge af faktorer som solskader, hormonelle ændringer eller akne og kan resultere i mørke pletter, ujævn hudfarve eller pigmentforandringer. Klinikkens udvalg af behandlinger er dog bred. Det er også muligt at få behandlinger mod mørke render under øjnene, akne, sensitiv hud, et udvalg af peeling og microneedling, anti-age samt hjælp mod strækmærker, hårtab og mere. 

Ud over effektive behandlinger er mesoestetic også kendt for deres mesoprotech solbeskyttelsesprodukter, der er blevet meget populære. Disse produkter tilbyder en effektiv beskyttelse mod solskader og for tidlig ældning med deres unikke kombination af fire forskellige filtre. Det er vigtigt at beskytte huden mod solen, for at opretholde en sund og ungdommelig hud, og mesoprotech solbeskyttelsesprodukter er blevet anerkendt for deres fremragende beskyttelse og resultater. Det generelle udvalg af hudplejeprodukter spænder også bredt. Udover populære renseprodukter er der hudpleje mod akne, sensitiv hud, rosacea, fedtet eller uren hud, ar, pigmenter, anti-age og mere. 

“Vi er rigtig glade for den positive modtagelse, vi har fået fra lokalbefolkningen på Østerbro. Der har været stor interesse og entusiasme omkring mesoestetic og vores specialiserede tilgang til medicinsk hudpleje. Vi er allerede blevet besøgt af mange, der ønsker behandlinger og at skifte deres hudpleje, samt at drage fordel af vores ekspertise og service”, fortæller Tanja Volder.

Som en del af mesoestetics engagement i at opretholde høje standarder og fortsat være førende inden for hud-
plejebranchen, tilbyder klinikken løbende kurser og træninger til andre professionelle inden for branchen. Dette sikrer, at personalet altid er opdateret med den nyeste viden og de bedste teknikker inden for mesoestetic’s behandlinger og produkter. 

“Som en del af vores åbning har vi igangsat en kampagne med spændende tilbud til vores kunder. Disse tilbud giver mulighed for at prøve nogle af vores mest populære behandlinger til en fordelagtig pris. Vi opfordrer interesserede til at komme forbi klinikken, kontakte os på telefon, besøge vores hjemmeside eller sende en e-mail”. “Vi ser frem til at byde velkommen til Østerbro og fortsætte med at levere høj kvalitet og service, behandlinger med uovertrufne resultater og hudplejeprodukter, du ikke kan leve uden”, slutter Tanja Volder. 

Fakta om Mesostetic

 • Medicinsk hudplejebrand som har eksisteret i snart 40 år 
 • Over 10 millioner behandlinger udført på verdensplan
 • Global tilstedeværelse i over 100 lande 
 • Patenterede og anerkendte produkter

DO’s:

 • Rens din hud regelmæssigt 
 • Brug solcreme med en høj SPF
 • Fugt din hud dagligt 
 • Vælg produkter, der passer til din hudtype 
 • Eksfoliere din hud regelmæssigt 
 • Drik rigeligt med vand
 • DONT’s:
 • Sove med makeup på
 • Bruge aggressive/for aktive produkter 
 • Røre ved dit ansigt med beskidte hænder
 • Eksfoliere for hårdt eller for ofte
 • Udsætte din hud for overdreven sol 
 • Rygning

Husker du at påføre solcreme hver dag?

Mesoprotech serien har en kombination af biologiske og kemiske filtre, der sigter mod at give en bredspektret beskyttelse mod UVB, UVA, synligt lys (HEV) og infrarød stråling (IR).


Eksklusivt sommertilbud
I juni, juli og august giver vi nye kunder op til 30% på alle behandlinger med koden mitøsterbro.

Botox & filler
Vores mesoestetic læge Esther Belmaati udfører botox og filler behandlinger i klinikken.

Er du i tvivl om hvilken behandling eller produkter du skal vælge? 
Gratis hudanalyse og komplet gennemgang 
Gratis personlig tilpasset hudplejeprogram 
Gratis konsultation før en behandling

Mesoestetic · Nordre Frihavnsgade 31 · Tlf. 70 60 30 68 · www.mesoestetic.dk · kontakt@ mesoestetic.dk 

Related Articles