Aire Acient Bathshylder dansk ølhistorie med lanceringen af den eksklusive beer bath experience by carlsberg

Af Susanne

Bag murene til Carlsbergs historiske bryggeri kan man nu opleve et helt nyt, unikt ritual. AIRE Ancient Baths og Carlsberg har sammen skabt The Beer Bath Experience by Carlsberg at AIRE, som kombinerer den ultimative eskapisme, man møder hos AIRE, med en hyldest til Carlsbergs historie og øllets kulturelle betydning i Danmark. 

I vil blive ført ud på en rejse, hvor alle jeres sanser konstant vil blive stimuleret. Start besøget med at bevæge jer igennem AIREs termiske bade med forskellige temperaturer i jeres eget tempo. Mærk den magiske atmosfære i badene Caldarium på 40ºC, Frigidarium på 10ºC og 6ºC, Tepidarium på 36ºC, Balneum – Bath of a Thousand Jets, dampbadet Vaporium med aromaterapi, koldvands-korridoren Pedivilium og saltvandsbadet Flotarium.

Træd op af vandet og ind i massagerummet aromatiseret med bergamotte, hvor I vil opleve en unik, indbydende atmosfære. Mærk roen sænke sig over jer gennem fuldkropsmassage med tempereret appelsinblomstolie. Olien supplerer de organiske, jordnære elementer af øl, og sammen med aromaterapien baner den vejen til velvære og afslapning.

Efter massagen bevæger I jer mod oplevelsens højdepunkt. Her vil det stå klart, at den danske tradition for at nyde en øl sammen med en, man holder af, handler om mere end indtagelsen af en drik. Det er noget, man gør for at dele tid med hinanden, for at forbindes, og for at koble af og flygte fra hverdagens høje tempo. I bydes velkommen i en privat, særligt indrettet oase, hvor I sænker jer ned i et kar fyldt med Carlsbergs fineste øl. Mærk hvordan øllets egenskaber forkæler krop og sind, læn hovedet tilbage og nyd en hovedbundsmassage med en luksuriøs og nærende hårmaske tilsat appelsinblomst. Ved massagens ende bliver I siddende i ølbadet, hvor vil få serveret tre særligt udvalgte øl fra Carlsberg sammen med delikat chokolade, ost og frugt, der komplementerer hver øl. Ølsmagningen ledsages af fortællingen om Carlsberg, der strækker sig tilbage til 1847, og sammenhængen med AIRE Ancient Baths. 

The Beer Bath Experience by Carlsberg at AIRE er en varm, uhøjtidelig og autentisk oplevelse, som man forlader med en følelse af at være mere afstresset, lettere og roligere, end da man ankom. En hyldest til nærvær, velvære og dansk øl i hjertet af den by, hvor øllets historie stadig bor i væggene. 

The signature Beer Experience by Carlsberg at AIRE varer i alt 180 minutter · Pris 2.500 kr. pr. person

OM AIRE ANCIENT BATHS

AIRE Ancient Baths er eksklusiv spansk wellness, som så dagens lys i 2004 i Sevilla. I dag kan AIRE også opleves i flere spanske byer, New York, Chicago, London og København. I alle byerne finder man AIRE i gamle, restaurerede bygninger med hver sin unikke historie. I London er de termiske bade f.eks. at finde i en bygning fra det 18. århundrede, som tidligere var hjem for forfatteren bag Peter Pan, J.M Barrie. I New York ligger de termiske bade i en af TriBeCas gamle tekstilfabrikker. I Barcelona er det et gammelt lager til det lokale marked, der danner rammen. 

I København kan man opleve AIRE, hvor Carlsberg opbevarede tonsvis af malt til fremstilling af den velkendte Carlsberg øl, dengang det gamle bryggeri var i drift. Bygningen blev opført i 1881 af den berømte arkitekt Vilhelm Dahlerup, som også er skaberen af den berømte Elefantport, der ligger i samme byggeri, som i dag er et af de mest genkendelige arkitektoniske og dekorative bygninger i Danmark.

Booking foretages på tlf. 78 72 42 36 eller bookingcopenhagen@beaire.com


AIRE · Ny Carlsberg Vej 101 · 1799 · Copenhagen · Tlf. 80 83 0610 · www.beaire.com

Related Articles