REMA 1000s digitale løsninger gør dit indkøb nemt 

Af Susanne

REMA 1000s apps SCAN SELV og REMA 1000 med Vigo gør dine indkøb meget nemmere, smartere og mere overskuelige med bl.a. en oversigt over alle tilbud samt sparer dig tid og besvær. 

En indkøbsliste er som regel noget med et stykke papir, hvor man i al hast har nedskrevet, hvad der skal købes ind af mad samme dag. Det er ofte noget, man får griflet ned i en fart, uden at man har tænkt nærmere over at planlægge eller få de rigtige tilbud med. Men hvis du handler hos discountkæden REMA 1000 og downloader deres Vigo-app, hvor den digitale indkøbsliste ligger, er den en nem og smart måde til at få lavet en indkøbsliste, der tager udgangspunkt i butikkens brede og prisvenlige sortiment. Med Vigo-appen kan du nemlig samtidig se REMA 1000s aktuelle tilbudsavis og få leveret varer eller levere for andre. Når du har downloadet appen og udfyldt en indkøbsliste, kan du bagefter købe ind selv eller dele den med eksempelvis din partner eller et familiemedlem, som i stedet står for indkøbet.

”Der er flere fordele ved indkøbslisten. Du undgår måske at købe nogle varer, du ikke har brug for, og det er super nemt at sidde og få et overblik over varerne samt at søge på dem. Samtidig kan man eksempelvis få et overblik over varernes næringsindhold eller andre oplysninger, der kan have interesse. For yderligere at spare tid og gøre det nemmere at handle ind, kan du bruge vores SCAN SELV-app, hvortil du også kan overføre din indkøbsliste. Og når du begynder at bruge SCAN SELV-appen, streger den automatisk de varer, der ligger på indkøbslisten, når du scanner dem i butikken, så du er fri for at strege dine varer ud med en kuglepen eller oppe i dit hoved. Det er nemt og hænger rigtig fint sammen, synes jeg,” siger John Rosenløwe, der er ansvarlig for REMA 1000s digitale univers. 

Han understreger, at der er samme login på REMA 1000s indkøbsliste og på SCAN SELV-appen, så man kun skal logge ind én gang. Han fortæller også, at når folk begynder at bruge REMA 1000s SCAN SELV app, så bliver de store fans af den:  

”Der kan godt være nogle mentale barrierer i forhold til at bruge SCAN SELV appen, da man er så vant til at betale ved kassen, men har man bare én gang prøvet appen, føles det nemt og naturligt,” påpeger John Rosenløwe. 

Opdateret indkøbsliste

REMA 1000s indkøbsliste er skræddersyet til at blive brugt, hvis man eksempelvis har lavet en madplan for ugen. Her kan det være en god ide at tilpasse madplanen til ugens tilbud. Med den aktuelle inflation er det et fristende at bruge de aktuelle tilbud, som er nemme at overskue via appen. 

”Hvis nu for eksempel din mand, kone eller kæreste har taget den sidste mælk i køleskabet, kan han eller hun skrive det på indkøbslisten, og så kommer det automatisk op på din indkøbsliste. Når du så kører eller cykler hjem fra arbejde, er det altid med en opdateret indkøbsliste. Vi kender alle sammen til, at når man står i en REMA 1000 og skal handle ind, så skal man lige sende en sms for at spørge, om der mangler noget derhjemme i køleskabet. Ved hjælp af den opdaterede indkøbsliste, der ligger i skyen, kan man spare tid og besvær,” siger John Rosenløwe.  

Enkel SCAN SELV app

Hvis man betaler via REMA 1000s separate SCAN SELV app, går man nærmest rundt med et mobilt kasseapparat. Det eneste, der er i appen, er SCAN SELV systemet, så man slipper for alle mulige ting, man skal tage stilling til. Her er kun én funktion; scanning af varer. ”Når du så handler i butikken, åbner du appen og scanner de enkelte varer. Vi har fået rigtig god feedback på, at vores SCAN SELV app er nem at bruge. Når du er færdig med dit indkøb i butikken, afslutter du købet. Her kommer der en QR-kode frem, som du scanner ved vores SCAN SELV udtjekningstårne. Så melder den enten gult, fordi du er blevet udtaget til en tilfældig kontrol, hvor der kommer en medarbejder, som tjekker, at alt ser fint ud. Eller også melder den grønt med det samme, og så går du ud via vores kasser. Som sagt kan det være lidt grænseoverskridende, første gang man bruger appen, fordi man selv putter varerne i vognen eller tasken og fordi, man selv skal sørge for, at man har scannet varerne rigtigt. Når man swiper og betaler ved kassen, har man ikke den sidste normale interaktion med en kassemedarbejder. Men når man gjort det én eller to gange, tænker man ikke nærmere over det. Så jeg mener, at både indkøbslisten og SCAN SELV er to digitale løsninger, der er med til at gøre vores hverdag nemmere, mere effektiv og som sparer os noget værdifuld tid,” konkluderer John Rosenløwe.  

Se mere på www.rema1000.dk


REMA 1000 · Se mere på rema1000.dk

Related Articles