Hele Østerbro er inviteret til åbningsfest

Af Susanne

Ronni Rasmussen og Haider Alzahawe investerer i en total renovering af Louis Nielsen på Østerbrogade. Den nye butik er fra 14. september klar til at tage imod flere kunder med helt nyt design og indretning.

De seneste fem år har makkerparret Ronni Rasmussen og Haider Alzahawe været ejere af Louis Nielsen på Østerbrogade. De har haft fokus på kundeservice og trivsel og har udviklet butikkens tilbud om sundhedsydelser til kunderne. I dag laver de 40% flere synstest om året end i 2018. Flere kunder i butikken – og flere kolleger til at betjene dem – betyder, at butikken trænger til en renovering og en ny indretning. Det fortæller butikschef Ronni Rasmussen: “Vi er så glade for den store opbakning, vi har fået de sidste fem år på Østerbro. Mange flere faste kunder er kommet til, og nu vil vi gerne skabe en flot, ny butik til dem med mere lys og luft,” siger han. Derfor investerer Ronni Rasmussen og Haider Alzahawe i en stor ombygning af butikken ved Trianglen. Den åbner den 14. september. 

“Vi får blandt andet mulighed for at vise vores stel frem på nye, oplyste reoler, som giver kunderne bedre mulighed for at se stellenes fine detaljer. Vi glæder os meget til at vise vores nye omgivelser frem,” siger Ronni Rasmussen. 

Vinder priser

Ombygningen er for de to ejere et naturligt skridt i en udvikling af butikken, som i 2022 indbragte dem prisen som Årets Louis Nielsen-butik i Danmark. 

“Vi er så stolte over den titel. Jeg og Ronni udgør et godt ejerteam, og vi har knoklet for at udvikle butikken og er lykkedes rigtig godt med det. Men vi havde opnået intet uden vores hamrende dygtige kolleger på Østerbro. De giver hver dag kunderne den bedste service og en tryg behandling i synsprøverummene,” siger chefoptiker Haider Alzahawe. 

I april 2023 blev Louis Nielsen Østerbrogade sammen med de øvrige butikker tildelt prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads. Prisen uddeles af arbejdskulturorganisationen Great Place to Work. “For os hænger det sammen, at når vi og vores kolleger trives, så giver vi en god kundeservice og skaber en god stemning i butikken. Vi har længe gjort en indsats for at skabe en rigtig god arbejdsplads, og derfor er det fedt, at vi nu officielt kan kalde os for Danmarks Bedste
Arbejdsplads,” siger Ronni Rasmussen. 

Inviterer til åbningsfest

De to ejere og deres kolleger håber, at en masse nuværende og nye kunder vil kigge ind, når den nye butik står klar fra den 14. september. “Vi fejrer selvfølgelig åbningen med et skarpt åbningstilbud og håber, at både kendte og nye ansigter har lyst til at kigge forbi til åbningsfest i løbet af september,” siger Ronni Rasmussen. I den anledning kan du også som altid få Louis Nielsens grundige synstest med sundhedstjek, understreger chefoptiker Haider Alzahawe. Her tager optikeren et billede af kundens nethinde i øjet og måler trykket i øjet. Det kan vise, om der er tegn på de mest gængse øjensygdomme såsom grøn stær og AMD.

“Ofte viser en sygdom som grøn stær ingen symptomer, før den allerede har gjort skade på synsnerverne i øjet. Men vi kan fange den tidligt, fordi trykket i øjet kan være forhøjet i en periode, uden at kunden mærker det endnu,” siger Haider Alzahawe.

Samarbejder med øjenlæger

I samarbejde med Louis Nielsens øjenlægenetværk sikres en hurtig udredning for kunden, hvis undersøgelserne i butikken viser, at noget bør undersøges nærmere. 12 danske øjenlæger sidder klar til at vurdere kundens journal og melde tilbage, hvad de ser på målinger og billeder. Øjenlægerne fra netværket kan henvise kunderne direkte videre til praktiserende øjenlæge eller hospital, hvis det er nødvendigt. Det er det heldigvis sjældent, understreger chefoptikeren.

Haider, Ronni og alle kollegerne står klar til at tage imod kunderne i en midlertidig butik på Østerbrogade 49, som
er åben indtil den 9. september. Fra den 14. september er de tilbage og klar til åbningsfest med gode tilbud i de sædvanlige lokaler på Østerbrogade 35.

Fornyet butik åbner i september

  • Ejerne af Louis Nielsen på Østerbrogade 35, Haider Alzahawe og Ronni Rasmussen, investerer i en ombygning og fornyelse af butikken. Den fornyede butik står klar den 14. september, og indtil da finder du midlertidigt Louis Nielsen lidt længere ude ad Østerbrogade i nummer 49.
  • Fornyelsen laves for at ruste butikken til at tage imod et stigende antal kunder. 
  • Hos Louis Nielsen tilbydes alle kunder en synstest med sundhedstjek. Her laver optikeren undersøgelser af dine øjne, der kan vise tegn på nogle af de mest almindelige øjensygdomme. Optikeren kan konsultere et unikt netværk af øjenlæger, hvis noget skal undersøges yderligere. 
  • Louis Nielsen Østerbrogade har altid gode priser og designerstel på hylderne fra blandt andre DAY, Marc Jacobs, Vivienne Westwood og Hugo Boss. 

Louis Nielsen · Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · www.louisnielsen.dk

Related Articles