Pizza Rosso

Af Susanne

Her får du opskriften på Pizza Rosso med flere slags tomater: økologisk salsa tomatsauce, friske cherrytomater og til sidst sicilianske semi-dried cherrytomater, som pizzaen toppes med sammen med små dryp pesto rosso, basilikum og god olivenolie. Den perfekte sommerservering på terrassen.

Hos Oliviers & Co
● Økologisk Salsa Pizza Pasta tomatsauce
●  Økologisk Pesto Rosso
●  Semi-dried cherrytomater
●  2 spsk sommer olivenolie

På markedet
●  Pizzadej, ca. 550 g (til 2 stk eller 1 stor)
●  100 g italiensk skinke, fx prosciutto cotto eller lufttørret skinke
●  100 g revet mozzarella
●  50 g revet parmesan
●  100 g cherrytomater
●  2 tsk oregano
●  Friske basilikumblade

Sådan gør du
Forvarm ovnen til 240 C med bagepladen i.

Rul pizzadejen tyndt ud på et stykke meldrysset bagepapir, fordel tomatsaucen, strimler af skinke, revet parmesan
og halverede cherrytomater og drys med oregano.

Træk forsigtigt pizzaen over på den varme bageplade og bag i 10-12 min. Når pizzaen kommer ud af ovnen, toppes
den med revet mozzarella. 

Lige inden servering toppes pizzaen med et par semi-dried cherrytomater, små dryp pesto rosso, basilikumblade og lidt sommer olivenolie.

Server straks.

Bon appétit!


Find flere lækre opskrifter hos Oliviers & Co · Gl. Kongevej 85 · 1850 Frederiksberg
TorvehallerneKBH · www.oliviersogco.dk

Related Articles