6 tips til børnefamilierne

Af Susanne

BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008.


Sommerteater ved kiosken foran Riddersalen
Oplev den udendørs og gratis forestilling Stille Stemmer ved Kiosken foran teatret Riddersalen. Her vil I møde to agtværdige orkestermedlemmer fra Frederiksberg pigegarde, som går på jagt efter gamle og nye oversete anekdoter i vores by. En hyggelig sommeroplevelse for hele familien! 

Hvor? Riddersalen · Hvornår? 31. maj – 30. juni
www.bornibyen.dk/events/stille-stemmer-gratis-teater-ved-kiosken-foran-riddersalen


Dukketeater i Kongens HaveTraditionen tro kan I opleve gratis dukketeater under åben himmel i Kongens Have henover sommeren. I år spiller den billedrige og musikalske familieforestilling DEN FORUNDERLIGE REJSE på Marionet Teatret. I forestillingen må et barn forlade sit hjem, og med en fugl som sin følgesvend begive sig ud på en rejse, der byder på eventyr, skøre udfordringer og nye venner. 

Hvor? Marionet Teatret i Kongens Have · Hvornår? 1. juni – 21. juli
www.detlilleteater.dk/forestilling/marionet-teatret/den-forunderlige-rejse


Ny familievenlig café i Fælledparken 
Den fine pavillon midt i Fælledparken har for nyligt fået en markant makeover, og lokker nu med saftige burgere og børneunderholdning i skønne omgivelser. Cafeen hedder nu Pavillon Beer Garden, og her kan ungerne f.eks. lege i cafeens hyggelige sandkasse, der er skabt af en gammel jolle, eller lave krea ved langbordene. På menuen er der flere specialøl, sodavand og saft, burgere, fritter og gode is fra Kastberg Gourmet. 

Hvor? Edel Sauntes Allé 22 · 2100 København
www.bornibyen.dk/articles/ikonisk-pavillon-lokker-boernefamilierne-med-nyt-genialt-koncept


Sommerdans for børn i Fælledparken
Sommerdans i Fælledparken er en fast tradition, og igen i år kan I glæde jer til 5 ugers gratis dansefest under åben himmel på Dansepladsen. Hver torsdag er der dans for børn, og fra kl. 12-12.45 er det henvendt til de 3-6 årige
og fra kl. 13-14 til de større børn.

Hvor? Dansepladsen i Fælledparken (på hjørnet af Edel Sauntes Allé og Øster Allé)
Hvornår? Torsdage i perioden 24. juni – 25. juli
www.sommerdans.dk/program/


Gratis sommeraktiviteter i Botanisk Have 
I år inviterer Botanisk Have børn i alle aldre til gratis naturaktiviteter i anledning af deres 150 års jubilæum. Her kan børn og deres voksne f.eks. lave deres egen avisurtepotte, presse planter, låne plancher med på tur rundt i haven mm. Der vil være formidlere fra museet til stede til at hjælpe.

Hvor? Botanisk Have 
Hvornår? Torsdage og søndage i uge 27–32 kl. 11 – 16
www.bornibyen.dk/events/botanik-for-boern-gratis-sommeraktiviteter-i-botanisk-have


Nyt Ole Lund Kirkegaard univers
Ganske snart kan Frilandsmuseet slå dørene op til et eventyrligt Frøsnapper-univers for børn med hønsehuse, æblelunde og svinestier i den gamle stationsby. Grundet de seneste års store succes med Frøsnapper-festivalen, har Frilandsmuseet fået bevilliget 8,2 mill. fra Nordea-fonden til at føre visionen om et permanent Frøsnapper-univers ud i livet! Det 18.000 kvm2 store Frøsnapper-univers er klar til fri leg. 

Hvor? Frilandsmuseet · Hvornår? Fra 14. juli 2024
www.bornibyen.dk/articles/paa-vej-nyt-18-000-m2-stort-froesnapper-univers-for-de-0-6-aarige

Related Articles