Pas på øjnene i solen · Louis Nielsen Østerbro rådgiver om solbriller

Af Susanne

Mange ved ikke, hvor vigtige solbriller er for at passe godt på synet. Ejerne af Louis Nielsen på Østerbrogade, Haider Alzahawe og Ronni Rasmussen, og deres kolleger sætter fokus på solbriller og giver gode tilbud på solbriller af høj kvalitet.

Solbrillerne bør altid være på, når du bevæger dig udenfor i den kraftige forårs- og sommersol. De beskytter nemlig dine øjne og huden omkring øjnene mod solens uv-stråler. Sådan lyder opfordringen fra chefoptiker Haider Alzahawe fra Louis Nielsen på Østerbrogade. 

– Ligesom vi smører kroppen ind i solcreme for at passe på huden, bør vi bruge solbriller for at passe på øjnene, siger han. 

Gratis solbrille som andet par

Han og optikerkollegerne møder ofte kunder, som ikke tænker over at beskytte øjnene ved at skifte den almindelige brille ud med en solbrille, når solen skinner.

Derfor sætter butikken nu ekstra fokus på solbriller og giver et godt tilbud: Få 2for1 på briller fra 795 kr. Den anden brille kan være en solbrille – med eller uden styrke – som kan passe på øjnene i den skarpe sol.

– Alle vores stel kan fås med farvede glas – med eller uden styrke – med 100 procent UV-beskyttelse. Så du kan sagtens vælge en solbrille uden ekstra omkostninger, når du køber briller fra 795 kr. og opad, fortæller butikschef Ronni Rasmussen. 

Kan hjælpe mod hovedpine

Haider Alzahawe uddyber, at udover at beskytte øjnene mod UV-stråler, så forebygger solbriller også en række andre gener. De beskytter blandt andet mod spændingshovedpine: 

– Uden solbriller har vi en tendens til at knibe øjnene sammen, og det kan give hovedpine. Det undgår du, når du bruger solbriller, fordi dine muskler omkring øjnene slapper af. Det er en god sidegevinst, siger han.

Mange refleksioner ved vandet

Du bør især skænke dine øjne en ekstra tanke, hvis du bruger dine forårs- og sommerdage ved vandet. Både vand og sand reflekterer nemlig solens stråler, som rammer dine øjne. Og det kan være en god grund til at overveje polariserede glas, forklarer Ronni Rasmussen:

– I modsætning til almindelige solbriller fjerner polariserede glas refleksioner fra horisontale overflader, som for eksempel veje, vand og sne, siger han. 

Et mere avanceret sundhedstjek

  • Louis Nielsen på Østerbrogade har taget nyt, avanceret udstyr kaldet OCT i brug.
  • Butikken tilbyder nu kunderne en avanceret synstest med sundhedstjek med digital 3D-scanning af øjets nethinde. Digital 3D scanning tilbydes som et tilkøb til den almindelige, grundige synstest med sundhedstjek i butikken. 
  • Optikere hos Louis Nielsen konsulterer et unikt netværk med 12 danske øjenlæger, hvis de mistænker, at noget er galt. Herefter bliver du om nødvendigt henvist til øjenlæge, og i akutte tilfælde sker det hurtigst muligt.
  • Bestil tid til synstest med sundhedstjek via louisnielsen.dk eller hos butikken på 96 32 52 39.

Nyt brand i butikken

Det engelske traditionsrige brand Barbour har lavet en kollektion af brille- og solbrillestel eksklusivt til Louis Nielsen. Kollektionen landede i starten af april er allerede meget populær blandt kunderne, afslører Ronni Rasmussen.

–  Barbour er klassiske former inspireret af natur og udendørsliv. Kvaliteten er helt i top, og alle stellene kan laves til både briller og solbriller, siger han. 

Brillestellene fra Barbour har designs rettet mod både kvinder, mænd og børn med stort fokus på funktionalitet og pasform til både voksne og børn.


Louis Nielsen · Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · www.louisnielsen.dk

Related Articles