Ohmyoga er 900 m2 dedikeret til velvære

Af Susanne

Fra IT-branchen til yoga. Theresa Gregoriou Røsler valgte at sige farvel til IT-branchen for at skabe sin ultimative drøm af et yogastudie – Ohmyoga – et univers af yoga, reformer og velvære i hjertet af København.

I slutningen af 2021 gennemgik Buens 7. sal en omfattende renovering, og i 2022 åbnede Københavns mest eksklusive yogastudie, Ohmyoga. Fra det store studie med udsigt over Københavns tage og Hovedbanegården tilbyder Ohmyoga flere former for yoga, hotyoga og reformer træning i store smukke omgivelser, som indbyder til ro og selvforkælelse. 

“Ideen tog udgangspunkt i mit eget behov. Jeg savnede et lækkert sted at dyrke yoga, hvor der er nok plads, god service, og hvor der er tænkt på detaljerne. Der er masser af gode yoga studier, men der er ikke nogen, der endnu har skabt et eksklusivt studie med nok plads og med fokus på detaljerne. Et studie, som er eksklusivt uden at være snobbet. Jeg ville skabe sådan et sted,” fortæller ejer Theresa Gregoriou Røsler om baggrunden for Ohmyoga. 

Theresa Gregoriou Røsler har hidtil bevæget sig med succes i IT-verdenen, og for hende handler etableringen af Ohmyoga om at koble arbejdslivet med mere nærværende værdier – at kombinere glæden ved at udvikle en forretning og få den til at vokse med hendes store passion for yoga. 

“Jeg elsker yoga og var supertræt af it-branchen, som jeg har været i over 20 år, så jeg ville kombinere min forretningsforståelse med noget, der giver mening for mig og for dem, der arbejder her, og dem, der kommer her. Det skulle være noget menneskeligt og håndgribeligt. Det er stadig en forretning, der skal drives, og lige præcis dét har jeg erfaringen i. Ohmyoga er en oplagt mulighed for at kombinere de to ting,” siger Theresa Gregoriou Røsler. 

Den gode arbejdsplads

Den kvalitet, der gennemsyrer de fysiske omgivelser i Ohmyoga, gælder helt naturligt også Ohmyogas erfarne undervisere, som alle har en lang og grundig uddannelse bag sig, og som brænder for at give medlemmerne den bedste oplevelse – uanset form og niveau.

“Vores værdier bygger jo på en respekt for yogaen præsenteret på en moderne måde i forhold til studiet i sig selv. Derudover er det super vigtigt, at vi skaber en god arbejdsplads. Andre steder får personalet ofte ikke frihed til at undervise på den måde, som de gør det bedst. Der er en masse kontrol, men her viser vi underviserne tillid og giver dem frihed til at undervise på den måde, som de gør det bedst i de forskellige typer yoga. Det giver diversitet i undervisningen – også i reformeren. Derudover har vi i modsætning til andre studier en nulaflysningspolitik, som betyder, at vi ikke aflyser en klasse, bare fordi den ikke er fyldt op. Tværtimod, så sætter vi en ære i at gennemføre alle klasser, så vi kan give vores medlemmer en god oplevelse, hver gang de afsætter tid til at træne, og så underviserne også kan få deres løn”.

Location, location, location

Med sin smukke indretning og flotte rummelige undervisningslokaler er Ohmyoga et luksuriøst wellness-univers af internationalt tilsnit. “Dels handler det om location, for der findes ingen yogastudier på 900 kvm, hvor der er lagt så meget i indretning og detaljer. Selv når vi er booket, er der god plads, og der er tænkt på detaljerne i forhold til service og indretning, og du skal ikke stå i kø for at gøre dig i stand. Vi har sørget for shampoo, balsam og hårtørrer, så det er nemt at komme før og efter job. Du får en anden oplevelse, når du træner i et studie med masser af plads og udsigt over København.”

Følelsen af ro på Vesterbro 

Theresa Gregoriou Røsler har selv praktiseret yoga i snart 12 år, og er certificeret Yoga Alliance underviser.  I første omgang handlede det om fysisk træning som et supplement til konditionstræning, men som årene gik, blev der lagt et ekstra lag på. “Det er en rejse fra udelukkende at se yogaen som noget fysisk til også at være noget mentalt. Hvor det ikke kun handler om fysik, men om at være med sig selv med det, som er, både når det godt, og når det er skidt,” forklarer hun.  

Ambitionen er klar

“At vi bliver det fedeste yogastudie i Danmark. Det er passionen, der driver mig, og så at medlemmerne får en oplevelse, når de kommer. Det gør de i det sekund, de træder indenfor, hvor de får en følelse af ro midt inde på Vesterbro, og dén her udsigt kan altså noget.” 

“Det er en wellness-oplevelse. Følelsen af velvære, følelsen af at slappe af og være sig selv. Vi kan se, at medlemmerne begynder at tage deres veninder med, og så bruger de det som en veninde-getaway, fordi vi indbyder til både selvforkælelse med yoga og bad, samt fællesskab i den smukke lounge. Heldigvis kommer der også flere mænd, som vi naturligvis også har plads til.

For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst ejer Theresa Gregoriou Røsler på mail hello@ohmyoga.dk

  • FAKTA om Ohmyoga
  • Grundlagt af Theresa Gregoriou Røsler i januar 2022.
  • Ohmyoga har fået sit navn efter yoga-lyden “ohm” – en simpel lyd med en kompleks mening. Det er hele universet samlet i et enkelt ord, der repræsenterer foreningen af sind, krop og ånd, der er kernen i yoga. Ohmyoga består af et 900 kvm stort yoga- og wellness-univers på 7. sal med udsigt over byens tage på Vesterbrogade 6D i København med nem adgang til parkering og offentlig transport.
  • Der tilbydes hot yoga, yoga og reformer undervisning til private og virksomheder som hold eller individuel træning. 
  • Ubegrænset træning ved køb af månedsabonnement.
  • Perfekte rammer til events, produktlanceringer og foredrag. 
  • Lækre omklædnings- og badeomgivelser, hvor der er sæbe, shampoo, hårtørrer og fladjern til fri afbenyttelse. Det er desuden muligt at leje et håndklæde, hvis man har glemt sit eget. 
  • Gratis lån af yogamåtter.

Følg Ohmyoga på Facebook @ohmyoga.dk og på instagram @ohm_yoga.dk


Ohmyoga ApS · Vesterbrogade 6D, 7. sal · 1620 København V · hello@ohmyoga.dk · Tlf 53 85 50 50 · www.ohmyoga.dk

Related Articles