Erfaren skønhedsbehandling på højt fagligt niveau

Af Susanne

CosmeCare er en kompetent skønhedsklinik på skønne Nordre Frihavnsgade. Klinikken, der består af indehaver Maryam Nazem og lægelig ansvarlig Flemming Lauridsen, gør noget godt for den indre og ydre skønhed. Alle deres behandlinger har udgangspunkt i gennemprøvede videnskabelige metoder og stor erfaring inden for skønhedsbehandling, ligesom der også er skruet godt op for forkælelsen.

Når man besøger skønhedsklinikken CosmeCare på Nordre Frihavnsgade 90, er man sikker på at blive behandlet i en klinik, hvor den faglige baggrund er høj og praktisk erfaring stor. Indehaver Maryam Nazem er uddannet som operationssygeplejerske for 30 år siden, og da hun holder sin uddannelse vedlige, må hun derfor stadig agere som operationssygeplejerske. Maryam udfører derfor sit præcisionsarbejde med stor anatomisk viden og erfaring, hvilket er med til at give kunderne en stor tryghed. 

Hun er også uddannet som kosmetisk sygeplejerske og kosmetolog og har mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger. Det er 15,5 år siden, at Maryam åbnede CosmeCare, som tilbyder en lang række kosmetiske behandlinger og hudterapeutiske specialbehandlinger. “De mange år i branchen betyder, at jeg stort set har prøvet alt inden for det kosmetiske område. Mine erfaringer omfatter alt, der vedrører huden, det vil sige spørgsmål omkring hudproblemer og velvære, og vi har adskillige behandlinger, der forbedrer vores kunders huds overordnede struktur, vitalitet og glød,” fortæller Maryam. 

Når man driver en skønhedsklinik som CosmeCare, hvor Maryam arbejder som kosmetisk sygeplejerske, kræver Styrelsen for patientsikkerhed, at der er en ansvarlig læge tilknyttet. Derfor er læge og den meget erfarne plastikkirurg Flemming Lauridsen en del af klinikken. Han tager sig bla. af alle konsultationer til botox og karsprængninger i benene og rådgiver også Maryam, hvis det skulle være nødvendigt.   

CosmeCares behandlinger omfatter bl.a. botox, fillers, avanceret lysterapi Klerasca®, skinbooster, forskellige kemiske peelinger og ansigtsbehandlinger. Produkter fra bl.a. IS Clinical, Dermaceutic, samt MicroGold som Maryam også er distributør af, og Dermaroller, som hun underviser andre læger, kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer i. 

Se mere på cosmecare.dk  

Trygge rammer
Maryam er, udover at være kosmetisk- og operationssygeplejerske, kosmetolog også akupunktør og massør. Hun er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed til også at arbejde med laser og kemisk peeling. 

“Vi laver alt inden for skønhed i særdeles trygge rammer. Med min omfattende baggrund og store erfaring inden for skønhed, kan man både føle sig helt tryg her og få den bedst mulige skønhedsbehandling,” påpeger Maryam og tilføjer: “Når vi får nye kunder i klinikken, bliver de her, da de altid føler sig særdeles godt behandlet hos mig,” siger hun. 

Åbningstider· Mandag – fredag 11-18 · Lørdag efter aftale 


CosmeCare · Nordre Frihavnsgade 90 st. ·  2100 København Ø · Tlf. 25 37 25 29 · www.Cosmecare.dk

Related Articles