Louis Nielsen lancerer nye glas

Af Susanne

Louis Nielsen på Østerbro har netop lanceret en række specialdesignede glas,
som er tilpasset din moderne livsstil. Et af glassene, SuperDigital, er perfekt til dig, der bruger en smartphone, tablet eller computer på daglig basis. Lige nu tilbyder Louis Nielsen på Østerbro glassene til halv pris – det sker
dog i en begrænset periode.

SuperDigital. Det er navnet på Louis Nielsens nye specialdesignede glas, som er udviklet til at understøtte danskernes livsstil anno 2019. 88% af alle voksne danskere ejer en smartphone, og vi bruger dén og øvrige digitale enheder hyppigt i løbet af en dag. Vi bruger den til at holde kontakten med familiemedlemmer, til at arbejde ved og om aftenen, når vi skal slappe af til en film. Det bliver til flere timers skærmtid i løbet af en dag, og det stiller krav til vores øjne – og til vores briller.

Udviklet af eksperter

Derfor har Louis Nielsen udviklet unikke specialdesignede glas, som er udviklet til netop denne livsstil. De nye glas er bedre for dine øjne og dit syn, når du bruger dine digitale enheder. Glassene er udviklet af nogle af verdens dygtigste glaseksperter – i eksklusivt samarbejde med Louis Nielsen.

– Det er helt unikke glas, som ikke er set lignende før, fortæller Haider Alzahawe, der er indehaver og chefoptiker hos Louis Nielsen på Østerbro, og fortsætter:

– Traditionelle glasdesign er optimeret til at læse trykte medier, som fx aviser, på en afstand af ca. 40 cm., men vores telefon og tablet bruger vi på en anden måde og i en anden vinkel, og det er der taget højde for i designet af vores nye glas, SuperDigital, fortæller Haider Alzahawe.

Farvel til anstrengte øjne

Anstrengte øjne og sløret syn på korte afstande er hyppige oplevelser hos danskerne, når de bruger deres smartphone. Og da smartphone-forbruget er kommet for at blive og samtidig hastig vækst, er der også brug for, at udviklingen i glas følger med.

– SuperDigital er specialdesignede glas til hverdagsbrug, som er udviklet til de behov, som en digital livsstil medfører. Det er et glas med glidende overgang, der indeholder en unik glasteknologi, som sikrer bedre komfort, klarhed og et afslappet syn, mens du bruger forskellige digitale enheder, fortæller Haider Alzahawe.

Det nye glas sikrer, at du holder en naturlig hoved- og kropsstilling, når du bruger din håndholdte digitale enheder.

– Mange oplever, at de skal finde en ikke naturlig vinkel for at kunne se skarpt på telefonens skærm. Det kan give nakke- smerter og anstrengte øjne. Det forhindrer vores nye glas, idet en del af glasset udgøres af den digitale zone. Denne zone er placeret, så man kigger igennem den på naturlig vis, når man sidder med sin skærm, fortæller Haider Alzahawe.

Halv pris – i en begrænset periode

Chefoptikeren medgiver, at det kan være svært at forstå præcis, hvilken forskel glassene kan gøre, og han anbefaler derfor kunder, nye som eksisterende, om at komme forbi butikken på Østerbrogade 35 og høre mere. – Jeg er meget begejstret for de nye glas, og jeg er sikker på, at de kan gøre en markant forskel for alle dem, der bruger en smartphone
i løbet af dagen, altså rigtig mange mennesker, fortæller Haider Alzahawe.

Lige nu og til og med den 23. november tilbyder butikken glassene til halv pris i butikken som et specielt introduktions tilbud. Haider Alzahawe håber, at mange vil kigge forbi butikken.

– Vi har allerede fået mange roser for de nye glas, fordi kvaliteten er meget høj. Meget højere end prisen antyder. Det er virkelig nogle imponerende glas, vi har fået her, slutter den begejstrede indehaver og chefoptiker Haider Alzahawe.


Louis Nielsen · Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · http://louisnielsen.dk

Related Articles