IP-support · 12 år Østerbro

Af Susanne

IP-Support har siden 2012 hjulpet med IT-Sikkerhed og hosting på Østerbro. Vi leverer professionel IT-support og Hosting-tjenester med fokus på IT-sikkerhed. Prøv nogle af vores fleksible supportløsninger og Hosting-tjenester, der giver dig mulighed for at koncentrere dig om dagligdagen og det sjove, mens vi hjælper med jeres IT-behov.

Er din computer renset for virus og malware?

De skrappeste malware & virus er ofte udspekuleret og kan blandt andet frakoble virksomhedens sikkerhed og antivirus som en del af et angreb. IP-Support tilbyder professionel antivirus- og malwarerensning og en bred vifte af sikkerheds-produkter og services.


Hostet IT-sikkerhed & Backup

Nem og simpel backup af computer eller server, hvor data placeres i vores europæiske datacentre. Backup udføres dagligt og ugentligt med 28 dages gendannelsestid. Alle data krypteres. IP-Supports medarbedere er Veeam VMCE-certificeret.


Bitdefender Endpoint sikkerhedspakke

Bitdefender Endpoint sikkerhedspakke beskytter og reducere din eksponering for cyberangreb og vira. IP-Support leverer med Bitdefender Endpoint sikkerhed i topklasse. Bitdefender Endpoint beskytter og sikrer forskelligartede miljøer, som Vindows, Mac, Linux og Android.


Keeper – Password Manager

IP-Support tilbyder Keeper Security som en sikker løsning til opbevaring afkodeord på både PC og Mac, iPhone og Android. Løsningen har blandt andet 2-faktorbeskyttelse. Keeper Security password manager er til virksomheder og private. Keeper er en af de ældste adgangskodemanagere der findes.


IP-SUPPORT · Jagtvej 208 ·  2100 København Ø  ·  Tlf. 60 53 61 10  ·  www.ip-support.dk   

Related Articles