Professionel sikring og høj service

Af Susanne

CA Sikring er en enkeltmandsvirksomhed med sikringsprodukter som alarmer og videoovervågning af høj kvalitet og i en prisklasse, både virksomheder og private har råd til. 

Jeg har bygget min virksomhed på, at mine ydelser er en engangsbetaling og ikke sker via et abonnement, som er den løsning, de store selskaber ofte bruger. Som kunde ejer man altså de produkter, man har købt gennem mig. Det gør, at mine kunder får et professionelt system til en meget billigere pris i længden,” fortæller Christian Andersen, der står bag sikringsvirksomheden CA Sikring. Han startede virksomheden i 2015 som en lille sidegesjæft til sit almindelige arbejde. Siden uddannede han sig til elektriker, hvor han specialiserede sig i sikring inden for alarmsystemer og videoovervågning. Der kom stadig flere opgaver til, og i dag har Christian Andersen en særdeles god og velfungerende virksomhed med et stort kundeunderlag og med anerkendte produkter, som eksempelvis Ajax Systems og Dahua & Milesight.

Sikring handler om tryghed

Sikring handler kort sagt om tryghed og om et psykisk aspekt med risikoen for, at man kan komme hjem til en bolig, der har været gennemrodet af indbrudstyve. Det er ofte det aspekt, der rammer hårdest ved et indbrud. Her kan en alarm spille en stor rolle. Den kan forhindre eller afskrække tyvene, den kan forhindre brand, og den kan ikke mindst give ro i sindet og en bedre nattesøvn. 

CA Sikring sælger forskellige trådløse Ajax alarmsystemer, der både kan alarmere ved indbrud og brand samt ved vandskade, hvis man har en vanddetektor. I forbindelse med vandskaderne kan man få monteret en shut-off-ventil, der kan lukke for vandet i boligen, hvis detektoren detekterer vand. “Fordelene ved Ajax-systemerne er, at alle enheder er trådløse, og at de bliver kontrolleret af en app fra ens telefon. Systemet skal være tilkoblet netværk via et kabel. Hvis denne forbindelse ryger, eller strømmen går, så er der er mulighed for, at simkortet tager over. Hvis man ikke har forbindelse til systemet, så virker det lokalt, men brugeren modtager ikke alarmer, hvis der ikke er netværk eller simkort i. Det indebærer, at hvis en indbrudstyv fjerner den sikring, der sidder uden for boligen, slukker strømmen eller klipper et kabel, alarmeres man stadig ved indbrud,” påpeger Christian Andersen. Ajax er produceret i henhold til en EU-standard med fælles krav, hvilket betyder, at den er godkendt til det, man kalder sikringsklasse 2, som er en forsikringsgodkendt alarm. 

Dejligt brugervenligt

Mange tror måske, at det er kompliceret at styre en alarm i ens bolig, men det er slet ikke tilfældet, understreger Christian: “Det er dejligt brugervenligt og kan styres via en app. Enheder tilføjes nemt og enkelt via en QR-kode, man giver den et navn og en gruppe, hvorefter man tænder den. Så er forbindelsen oprettet med det samme. Så er der ikke mere i det. Det er en kæmpefordel, at det er så nemt, og folk i alle aldre har nemt ved at styre det. Når systemet er sat op, er det køreklart med det samme, og udover at skifte batterier er der ikke mere vedligeholdelse i systemet. Det gør også systemet meget brugervenligt,” siger han.     

Individuel styringsenhed

Hvordan man vælger at styre systemets til- og frakobling er helt op til den enkelte kunde. Nogle vælger at bruge telefonen og dermed appen til at til- og frakoble systemet med, andre foretrækker en fjernbetjening, mens atter andre er mest til et betjeningspanel med en kode eller en brik med en chip i til at få adgang. Systemet kan også indeholde en brandalarm, som, hvis den opdager røg eller en pludselig temperaturstigning, alarmerer boligejeren med det samme. Dertil kan man også købe bevægelsesdetektorer med indbygget kamera, som, hvis røgen opdages, kan tage billeder her og nu, så man kan se, om det er en reel eller falsk røgalarm. CA Sikring fører også udendørs bevægelsesdetektorer, som kan tage billeder, hvis bevægelse detekteres, når alarmen er tilkoblet. De kan være en rigtig god ting, hvis man for eksempel har en lukket baghave, hvor der er mulighed for, at en indbrudstyv kan luske rundt. Detektoren tager billeder i det øjeblik, den opdager nogen. 

Videoovervågning med kablet udstyr

CA Sikring tilbyder også videoovervågning, men det foregår udelukkende med kablet udstyr, da de trådløse kameraer er alt for ustabile, mener Christian Andersen. “Med et netværkskabel har man strøm og data i ét kabel, og man er sikker på, det virker, så længe der er strøm i huset. Man undgår at bekymre sig, om batteriet løber tør for strøm eller nogen forsøger at jamme ens wi-fi signal. Derfor bruger jeg kun rene kablede videoløsninger. Billedopløsningen er også bedre, da den kablede løsning har en større processorkraft og billedchips end den trådløse og batteridrevne løsning,” fortæller Christian Andersen.  

Fordel ved enkeltmandsvirksomhed

At Christian Andersen står i spidsen for en enkeltmandsvirksomhed giver mange flere fordele end ulemper, mener han: “Som kunde har man kontakt med den samme person hver eneste gang, og man er sikker på at få en service, der er i top. Jeg svarer så hurtigt som muligt på mail og altid senest inden for 

24 timer. Jeg tager gerne telefonen aften eller weekend, hvis man har nogle spørgsmål, der haster. Hvis man bestiller et alarmsystem eller noget videoovervågning, der skal sendes, sker afsendelsen inden for 24 timer, hvis det er på lager. Man kan vælge selv at montere systemet eller lade mig stå for den del. På min hjemmeside casikring.dk kan man se, hvordan man selv installerer de forskellige systemer, hvis man ønsker at gå den vej,” slutter Christian Andersen.


CA Sikring · Tlf. 30 66 69 25 · www.casikring.dk

Related Articles