Hvad er den bedste løsning til dit syn?

Af Susanne

Rigtig mange optikkunder har igennem tiden lagt vejen forbi Thiele på Østerbrogade. Det har givet butikken og deres fagpersonale indblik i hvor mangfoldig en størrelse et udfordret syn kan være.

Forskelligheden af de mange øjne der finder vej til butikken for enden af Københavns søer betyder at udvalget skal være tilsvarende stort. Det er heldigvis et behov Thiele på Østerbrogade, både vil og kan løse i langt de fleste tilfælde.

Der stilles større krav til dit syn end nogensinde før. Vi skal kunne læse både indendørs og udendørs. Vi læser på papirer, telefoner, computerskærme, bilens instrumentbræt, køkkenmaskiner osv. osv. Samtidig skal vores øjne også kunne stille skarpt på den virkelige verden, når vi ind imellem kigger op fra en af vores mange skærme. Læg oven i det, at vi hver i sær, har forskellige synskorrektionsbehov, styrker, bygningsfejl mm. Synet er vores vigtigste sans. Vores øjne er vores mest brugte værktøj.

Heldigvis er udvalget af synskorrektionsløsninger større end nogensinde før. Du kan vælge mellem briller, kontaktlinser, solbriller, linseoperationer og øjenlaserbehandling. Vi kan som den eneste optikkæde i Danmark tilbyde samtlige løsninger. Behovet for individuelt tilpassede synskor-rektionsløsninger, har altid eksisteret, men aldrig har paletten af kvalitetsløsninger været større end den er netop nu. Hos Thiele er der noget at vælge imellem og valget er dit.

Vælger du briller, så bliver du mødt med et utal af valgmuligheder. Vi har altid landets største udvalg af mærkevare og kvalitetsstel fra verdens store modehuse. Når du har valgt et stel der udtrykker din personlige stil, får du igen muligheden for at vælge. Denne gang skal der vælges glas, også her har vi et utal af varianter.

Vælger du i stedet kontaktlinser, fører vi kontaktlinser i mange forskellige materialer og design, fra de bedste producenter. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller har brug for flere styrker, så har vi hos THIELE en løsning.

Vælger du, i samråd med din optiker, at afprøve mulighederne for øjenlaserbehandling eller en linseoperation, så kan vi også på dette felt tilbyde markedets absolut bedste og mest komfortable løsninger. Disse operationer er ikke for alle, og først efter en grundig forundersøgelse hos vores øjenlæger, i Scandinavian Eye Center i Hellerup, besluttes det om dit syn egner sig til denne type behandling. Denne grundige screening sikrer at vi kan tilbyde en, selv på verdensplan, markedsførende kvalitet. Komfort, sikkerhed og kvalitet har aldrig været højere.

Et sted giver vi dig dog IKKE mulighed for at vælge, og det er når vi taler om rådgivning og service. Vi giver altid den rådgivning og service, vi i 200 år har øvet os på at blive bedst til. Kig forbi Thiele på Østerbrogade og hør mere om de mange løsningsmuligheder og om hvordan de matcher dine behov.
THIELE – VI rådgiver DU vælger


Thiele · Østerbrogade 64 · Tlf. 35 38 09 65 · www.thiele.dk

Related Articles