Kollagenpulver styrker huden indefra

Af Susanne

Kollagenpulveret The Solution™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab styrker hudens spændstighed og giver færre rynker, viser dokumenterede studier og erfaringer fra brugerne.

T he Solution™ Beauty Collagen er et kollagenpulver, helt uden smag, som nemt kan blandes i mad eller drikke. Produktet bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden, giver færre rynker og mindre appelsinhud,” fortæller Stephanie Irmov, marketingchef hos Oslo Skin Lab, der står bag The Solution™ Beauty Collagen.

”Kollagenet øger hudens elasticitet og spændstighed, og minimerer dermed på sigt fine linjer og rynker. Efter 4-6 måneders brug har det også en solid effekt på appelsinhud på eksempelvis lårene. Det, som er specielt, og som vi er meget stolte af, er, at vi har evidens for alt, hvad vi siger om produktets effekt. Det vil sige, at der er lavet forskning og studier af kollagen pulverets resultater. Det er studier, som viser, at der er en rigtig god mulighed for effekt allerede efter to måneder, men vi mener, at man bør teste produktet i minimum fire måneder, da alle har et forskelligt udgangspunkt i forhold til, hvordan deres hud reagerer på produktet. Jo yngre man er, jo større er den forebyggende effekt, og jo ældre man er, jo større er den reparerende effekt,” siger Stephanie Irmov. Som udgangspunkt siger Oslo Skin Lab, at minimumsalderen for at benytte The Solution™ Beauty Collagen er 25-30 år, da studier viser, at det først er her at det naturlige kollagenniveauet i kroppen begynder at falde.

Styrker huden på sigt
Stephanie Irmov understreger, at The Solution™ Beauty Collagen ikke er et mirakelprodukt, der gør os 20 år yngre på kort tid. Det er et produkt, der styrker huden på sigt og er med til, at man bliver den bedste udgave af sig selv. Og det er ikke kun produktet i sig selv, der er fyldt med power, mener hun: ”The Solution™ Beauty Collagen og Oslo Skin Lab er startet af norske Cecilie Nordstrøm, der oprindelig fik idéen til produktet, og som har bygget brandet op fra bunden.

Hun har altid haft en drøm om et produkt, der virker helt specifik på huden, og som har en dokumenteret virkning, ligesom man ser inden for medicin og kosttilskud. Hendes grundholdning er, at de hos Oslo Skin Lab er meget strenge hvad angår kravet til dokumentation, der skal ligge til grund for de produkter, de lancerer. Det er studier, hvor hverken testpersonerne eller læger ved, hvem der får det rigtige produkt, og hvem, der får placebo. Forsøgene, der blev udført med disse kollagenpeptider, viste sig at føre til øget elasticitet i huden, reduktion af cellulitis (appelsinhud), og en gennemsnitlig reduktion af rynkers dybde på 20,1 procent i gennemsnit,” påpeger Stephanie Irmov.

Årets kollagen produkt

The Solution™ Beauty Collagen har vundet flere priser og opnået en hel del nomineringer. De fik blandt andet prisen for Årets Kollagen Produkt ved Costume Skønhedsfavoritter 2020, mens de i 2021 vandt Costumes læserpris i kategorien Smuk Indefra. Den fik også en prestigefyldt nominering ved Danish Beauty Award 2019, i kategorien Inner Beauty og har vundet mange globale priser.

Ingen tilsætningsstoffer
Pakken med kollagenpulveret sælges på månedligt abonnement eller på enkeltkøb og indpakningen er designet således, at den nemt kan komme direkte hjem i postkassen. En æske indeholder 28 dagsdoser og holder altså i 4 uger. ”Selve indholdet er helt smagsneutralt, og der er ingen tilsætningsstoffer eller smagsstoffer tilsat, kun én enkelt ingrediens; bioaktive kollagenpeptider. Pulveret kan nemt blandes i vand, kaffe, juice eller hvad end man måtte ønske sig, så det er utroligt nemt at indkorporere i sine daglige rutiner. Det essentielle er at man husker at at det er den kontinuerlige og daglige indtagelse som betyder noget – ligesom med almindelige kosttilskud,” siger Stephanie Irmov.

Benyt rabatkoden WITHLOVE for 60% rabat på din første pakke på medlemskab. Uden binding.


Oslo Skin Lab · Livjægergade 17B · 2100 København Ø · Tlf. 70 80 12 10 www.osloskinlab.dk

Related Articles