Hjertevarm skønhedsklinik med højeste kvalitet

Af Susanne

Nathalie Hviid Beauty er et skønhedshus, hvor du kan få stort set alle slags skønhedsbehandlinger udført i den højeste kvali- tet. Samtidig er klinikken et sted, hvor den gode stemning, hjertevarme og en positiv ånd hersker.

Lige siden Nathalie Hviid som barn voksede op på en af Danmarks største kalkunfarme på Lolland, har hun drømt om at have sin egen skønheds-klinik. Hun flyttede til København for seks år siden, men da hun fik en dårlig læreplads, droppede hun ud af den og betalte i stedet for at gå på skole, så hun kunne lære mere om skønhedsbranchen. ”Et par år efter fik jeg fat på nogle gamle VVS-lokaler her på Koldinggade 8, hvor jeg bogstaveligt talt fik sat en ny væg op, hver gang jeg havde tjent 8.000 kr. Stedet blev derfor renoveret fra bunden af og er blevet fuldstændig, som jeg ønskede det. Vi er i dag oppe på 180 m2, og vi har lige udvidet, så vi er kommet op på 250 m2 og får snart en frisør med ind i klinikken,” siger Nathalie.

Handler om os
Hun går stærkt op i, at der er en god, positiv og varm stemning i klinikken. ”Her handler det ikke om mig, men om os og vi. Vi bruger virkelig meget energi på arbejdsmiljø for at skabe en god stemning, så vi har det godt sammen i klinikken. Det har vi blandt andet, fordi vi har en meget klar og tydelig kommunikation sammen. Det forklarer jeg allerede mine med-arbejdere til jobsamtalen. Det er bestemt ikke en hård kommunikation, men en kommunikation, hvor vi forstår og hører hinanden. Vi har fast en psykolog tilknyttet til at lave teambuilding én gang om måneden, hvilket er med til at forebygge eventuelle problemer. I forhold til den gode stemning har vi blandt andet fredagschampagne – der naturligvis også er der for kundernes skyld – som er med til at give en super energi til os alle sammen, og som er medvirkende til, at vi bruger en masse tid sammen. Her er hyggeligt, trygt og varmt at være, uanset om man er kunde eller ansat,” siger Nathalie.

De dygtigste medarbejdere
Ligesom hun har bygget lokalerne op på optimal vis, har Nathalie også stille og roligt fået opbygget sin medarbejderstab på bedste vis. ”Jeg har, efter min mening, fået ansat de dygtigste piger på markedet. Vi tilbyder de fleste skønhedsbehandlinger, man kan få i dag, men hver medarbejder laver kun den samme type behandling hver dag. Det gør fagligheden meget høj, og det er præcis det, vi kan; tilbyde det bedste. Vi brænder nemlig alle sammen for vores fag og elsker at være her,” understreger Nathalie Hviid. Den varme og passion for faget og for at arbejde i Nathalie Hviids Beauty har givet sig udslag i, at der, på trods af at klinikken kun er få år gammel, både er mange lokale kunder og kunder, der kommer langvejs fra. Mange kendisser er desuden faste kunder i klinikken. Der er blandt andet flere måneders ventetid på behandlinger hos Nathalie Hviid personligt.

Der er i alt 10 ansatte hos Nathalie Hviid Beauty,
der tilbyder følgende behandlinger:

● Ansigtsbehandlinger
● Gele negle
● Shellac og spa behandlinger
● Vippe extensions
● Spray tan
● Lash lift & brow laminaton
● Henna brows
● Massage
● Frisør


Nathalie Hviid Beauty · Koldinggade 8 · Tlf. 42 51 25 25
nathaliehviid.dk · Instagram: @nathaliehviidbeauty

Related Articles