Gå til supermarkedet og træn på vej hjem med dine indkøbsposer

Af Susanne

Jeg hedder Christina Kaufi Vang, og jeg er personlig træner. Jeg har sammensat et simpelt og effektivt træningsprogram til dig, som du let kan lave på din sommerferie. Det handler om at være nysgerrig og kreativ og om at benytte de muligheder, der er omkring dig. Fremfor at køre til supermarkedet, så læg en rask gåtur ind, og træn på vej tilbage med dine indkøbsposer som vægt. Lav de gentagelser, du kan, og husk begge sider.

1 SQUAT Træner: Baller, for- og bagside af lår, mave Sådan gør du: Stå med hoftebreddes afstand imellem dine fødder, og hold din indkøbspose i favnen. Sænk langsomt bagdelen bagud, sæt dig ned på en “stol”, mens du har din pose foran dig. Spænd op i maven, og kom så eksplosivt op igen.

2 WALKING LUNGES Træner: Ben og mave Sådan gør du: Stå med hoftebreddes afstand imellem dine fødder, og hold din indkøbspose i favnen. Tag et langt skridt frem med den højre fod. Sænk din krop ned, så dit højre knæ næsten rammer jorden. Som udgangspunkt, skal du gå efter at have en vinkel på ca. 90 grader i begge knæ i bundpositionen. Sørg for at opretholde en ret holdning. Tag nu et langt skridt frem med venstre ben.
Bliv ved indtil du har gået 10 skridt på hvert ben.

3 BICEPS Træner: Biceps Sådan gør du: Placér din albue i taljen, underhåndsgreb på hanken af din indkøbspose. Spænd op i din mave, og begynd nu at føre din hånd op imod din skulder, mens du puster ud,
og hold igen på vej tilbage, mens du trækker vejret ind. 20 gentagelser på hver arm.

4 UPRIGHT ROW Træner: Arme, skuldre og ryg
Sådan gør du: Stå med ret ryg og let bøjede ben. Skyd brystet frem og skuldrene nedad og bagud. Hold din indkøbspose foran dig, og begynd nu bevægelsen ved at trække posen op langs kroppen og ned igen.

5 WALL SIT
Del 1: Træner: Bag- og forlår, baller og mave Sådan gør du: Hold ryggen ret op ad en væg, og glid ned til du har en bøjning på 90 grader. Hold din pose i favnen og pres ryggen godt ind mod væggen, spænd op i din mave og bliv i denne position så lang tid som muligt.
Del 2: Samme teknik som del 1 – når du har fundet din udgangsposition, strækker du dine arme frem og holder godt fast i din indkøbspose.

Programmet inkl. bonus øvelser finder du også på Instagram, hvor jeg uddyber øvelserne og teknikken meget mere.


Følg Christina på Instagram@kaufi.training

Related Articles