Normetica – dit skønhedsunivers på Østerbro

Af Susanne

På Stockholmsgade 31 finder du et holistisk skønhedsunivers med plads til alle, uanset hvilken skønhedsbehandling du ønsker. Her er store smil og en høj professionalisme.

Fra du træder ind ad døren hos Normetica i Stockholmsgade 31, er oplevelsen af luksus og velvære i gang. Du bliver allerede i venteværelset mødt af imødekommenhed og får instinktivt en følelse af, at her ved de, hvad de laver. Her er indbydende og lyst, og uanset hvor mange spørgsmål du har, svarer de dig gerne.

Det handler om tillid
Uanset hvilken behandling du vælger, er første skridt en konsultation hos enten Normeticas læge eller en sygeplejerske for at være helt sikker på, at den behandling, du vælger, er den rette for dig. Derudover går Normeticas ejer, Nick Abel, også meget op i, at du skal føle dig tryg: “Når vi afholder en konsultation med vores kunder inden, er det dels for at afklare behandlingen og dels for at være sikker på, at vi “passer sammen”. Er der den rette kemi og basis for at vores kunde kan opbygge et tillidsforhold til os? Det er essentielt for et godt samarbejde”, forklarer Nick Abel. Nick arbejder p.t. på at udvikle Normeticas egen produktserie, som vil være en del af behandlingerne, når de rette elementer er på plads.

Profhilo fugter huden indefra
Når du tænker skønhedsbehandlinger, tænker du måske store ændringer, som ikke virker naturlige. Hånden på hjertet, så var det mine tanker, inden jeg trådte ind ad døren hos Normetica. Men jeg må indrømme, at jeg blev klogere efter en samtale med to af Normeticas sygeplejersker. En profhilobehandling er fx en behandling, der i modsætning til fx filler og skinbooster-behandlinger ikke indeholder et fyldstof. Profhilo-behandlingen aktiverer derimod hudens egen kollagen-produktion og er derfor helt naturlig. Behandlingen virker ved at fugte huden indefra og give huden noget af dens elasticitet og spændstighed tilbage. Inden en profhilo-behandling skal du til en konsultation med en af Normeticas sygeplejersker, og derefter skal der ifølge dansk lovgivning minimum gå to dage, før du får behandlingen.

Fraktioneret laserbehandling giver huden et kollagenboost
Som noget helt nyt tilbyder Normetica også fraktionerede laserbehandlinger, der ved at varme huden op igangsætter en helingsproces i huden, der medvirker til at producere kollagen. “Behandlingen har til formål at booste hudens egen kollagen og derved give huden spændstigheden tilbage”, fortæller Majken, som er en af Normeticas sygeplejersker, og som står for denne type behandling. Det vil altså typisk være hende du møder, hvis du er interesseret i en fraktioneret laserbehandling og tager kontakt til Normetica. Behandlingen skal gives 3-5 gange med en måneds mellemrum, og efter cirka seks måneder kan du regne med at have opnået større spændstighed i huden, som da du var 20-30 år, og som holder i 3-5 år.

Normetica: Et skønhedsbrand med egen uddannelse
Normetica er mere en “bare” en skønhedsklinik. Du har også mulighed for at tage kurser og uddannelser hos Normetica Academy, hvis du ønsker videreuddannelse, et kursus eller nye inputs til din nuværende praksis. Alle uddannelser og kurser indeholder teori, praksis og superviserede behandlinger og er certificeret efter internationale standarder. Snart har du også mulighed for at finde Normetica andre steder end på Østerbro. Normetica udvider i første omgang med en klinik på Fredensvej 1 i Charlottenlund, og der er flere klinikker på tegnebrættet. Du vil derfor på sigt kunne få dine behandlinger hos Normetica flere steder i landet.

Mette på 40 år får lavet profhilo hos Normetica
og beskriver sit resultat på denne måde: “Jeg får kontinuerligt lavet profhilo hos klinik Normetica”, fortæller Mette og fortsætter: “Jeg elsker virkelig denne behandling, fordi den giver mig elasticitet, glød og naturlig fylde i underansigtet, hvor man efter flere fødsler og et travlt liv godt kan miste lidt fylde og glød. Jeg får et utrolig naturligt resultat, og jeg føler mig frisk og med en smuk teint. For mig er profhilo en god og sund investering, der virker i det lange løb, da jeg kan se, at faste behandlinger et par gange om året forebygger yderligere ældning og giver mig et naturligt frisk og sundt look. Præcis som jeg føler mig.”

Hos Normetica kan du få alle klassiske skønhedsbehandlinger
Botox · Filler · Laser · Peelings · BB Glow · Micro needling · Profhilo behandling · Micro Gold behandling · Fraktioneret laserbehandling

Du kan læse mere om alle Normeticas behandlinger her:
www.normetica.dk · og følge med på både
Instagram @normetica.official og facebook @normetica

Åbningstider:
Mandag kl 9.00-15.00 · Tirsdag kl 9.00-15.00
Onsdag kl 9.00-20.00 · Torsdag kl 10.00-20.00
Fredag kl 9.00-15.00


Normetica · Stockholmsgade 31, kælderen · 2100 København Ø · Tlf. 31 42 42 62 · E-mail: kontakt@normetica.dk

Related Articles