Fremragende kundeoplevelser hos KetcherXperten

Af Susanne

KetcherXperten på Frederiksberg er Nordens største Flagship Store for det anerkendte japanske badminton- og tennisbrand Yonex samt padel tennisudstyr fra Osaka. 

Den 400 m2 store KetcherXperten på Peter Bangsvej 97 har alle de varer, som Yonex fører i Danmark, hvilket er unikt herhjemme. KetcherXperten drives til dagligt af butikschef Jeppe Ellebæk og medarbejderne Eskild Trolle, Jonas Arly og Mikkel Enghøj, som alle har stor erfaring med ketcherprodukter. 

”At vi har så mange produkter fra Yonex er unikt og betyder, at vi udover alle deres fremragende ketchere også har et omfattende udvalg inden for tøj, sko, tasker, fjerbolde, tennisbolde, strenge m.m. I butikken serverer vi også gerne en kop kaffe for vores kunder,” påpeger Søren Nielsen. Vi har det største udvalg fra Yonex og kan tilbyde kunden den rigtige ketcher til den enkeltes niveau og budget. Som en stor global spiller på badminton- og tennisområdet, har Yonex et omfattende samarbejde med en række klubber i Danmark. Det er klubber, som Ketcher-Xperten er servicecenter for. Desuden tager butikken sig af alle sponsorerede spillere med Yonex-udstyr som f.eks. verdens bedste badmintonspiller Viktor Axelsen. 

”Alle de spillere, som Yonex sponsorerer i Danmark, kommer ind i vores forretning og får lavet ketchere. Det er en service, vi laver for Yonex, fordi vi er specialister i at strenge op. Så vi laver opstrengning for Viktor Axelsen, Clara Tauson og alle de øvrige landsholdsspillere i Danmark, der spiller med Yonex,” siger Søren Nielsen. 

Osaka padel

Padel tennis er måske den hurtigst voksende sportsgren i Danmark og verden i disse år, og her er Osaka Padel det mærke, som KetcherXperten har valgt at tilbyde sine kunder. Det omfatter Osaka Padel bat, bolde, tøj, tasker, sko og tilbehør. 

”Hvis man gerne vil have noget ensartethed i sit tøj og udstyr i både badminton, tennis eller padel tennis, kan man få det hos os, da vi har hele paletten i padeludstyr fra Osaka. Osaka benytter desuden noget af det fineste japanske graphite pakket ind i et flot design. 

Undgå fejlkøb

At han i dag ejer en butik på 400 m2 med kaffe-og vinbar, ketcher eksperter som medarbejdere og det omfattende sortiment af Yonex- og Osakaudstyr skyldes, at man skal have en oplevelse som kunde, når man besøger hans Flagship Store: ”

Hos os skal der være god plads til tingene, en masse varer, den bedste rådgivning samt kaffeservering. I dag køber mange deres varer på nettet, men desværre sker der mange fejlkøb, fordi folk ikke ved, hvad de skal bruge. 

Ting ændrer sig og dermed også ens behov. Tag f.eks. mig. Jeg har spillet badminton på mellemhøjt niveau, og dengang sværgede jeg til en bestemt badmintonsko, men hvis jeg i dag købte den samme badminton sko, ville jeg risikere at få skader, da jeg i dag vejer 20 kilo mere. De mange ekstra kilo gør, at mine akillessener eksempelvis er mere udsat end tidligere. Rigtig mange køber det produkt, de har brugt før uden at tænke over, at forholdene måske har ændret sig,” siger Søren Nielsen. 


Vigtigt med rådgivning

Et andet eksempel er hvis man gerne vil have den samme Yonex-ketcher som Viktor Axelsen. Problemet er, at den, han spiller med, er meget stiv og ikke vil gøre noget godt for motionsspilleren eller for børn. De skal have en ketcher, der er mere fleksibel, og her kan man faktisk få en ’rigtig’ Viktor Axelsen Yonex-ketcher, i samme design, men som er skabt til motionisten eller barnet m.fl. 

”Jeg tror, at mange har købt en ketcher som hans på nettet uden at vide, at den måske ikke var præcis den ketcher, de skal bruge. Hvis man besøger vores butik, kan man altid få den rette vejledning. 

”Vi gør en stor dyd ud af at vejlede på den bedste måde, så alle vores kunder undgår at lave fejlkøb.”


KetcherXperten · Peter Bangs Vej 97 · 2000 Frederiksberg · Ttlf.  60 22 75 53 ·  www.ketcherxperten.dk

Related Articles