En gourmet perle i hjertet af Østerbro

Af Susanne

Maden er vigtigt. Uanset om du skal holde fest, reception, kurser eller events, er maden altid en del af den oplevelse, som du og dine gæster tager med derfra.

Hvad enten du er på udkig efter rustikke rammer og fantastisk mad til jeres festlige dag, har brug for et godt måltid inden fodbold eller koncerter i Parken, eller vil holde et privat arrangement i egne rammer, er det værd at slå et smut forbi Århusgade. I nr. 20, hvor Rasmus Munk og Alchemist startede deres rejse, finder du SVOVL, hvor den prisvindende kok
Rasmus Kjær har pustet nyt liv i lokalerne. 

Private dining og selskaber i unikke rammer

Selskabslokalet har fået en ordentlig tur med alt fra indretningspaletten, og danner nu ramme om både private dining-arrangementer og familiefester. Tallerkenerne kan rumme det meste fra tre retters menuer, social dining og gourmet-serveringer på den helt høje klinge. Vinkortet er også særdeles velassorteret, så der er bred mulighed for at skabe de perfekte rammer for både vinsmagninger, firmaevents og familiefesten. Lokalet har plads til events mellem 6 og 40 gæster.

Bliv varmet op til kampen og koncerten i Parken

Selvom der ikke er åbent i restauranten til daglig, er der god mulighed for at nyde godt af Rasmus Kjærs køkken.
I forbindelse med landskampe og FCK internationale kampe, samt til flere af de store koncerter i Parken holder SVOVL åben med servering af tre-retters menuer (alm. og vegetar) til ca. 400,- kr. med mulighed for tilpasset vinmenu, at gå på opdagelse i vinkortet eller nyde en god øl eller sodavand. Og en billet til Parken er intet krav. ALLE er velkomne!

En cateringoplevelse baseret på solidt håndværk

Du kan også få Rasmus Kjær, der har vundet flere priser (bl.a. Årets Kok) og arbejdet på flere toprestauranter i ind- og udland, til at sørge for madoplevelsen til dit event i dine egne rammer. Hvad enten du skal holde bryllup, firmaarrangement eller har lyst til en private diningoplevelse i særklasse er det værd at tage en snak med Rasmus. Han leverer catering og vin på alle niveauer, og vil du have kok og tjenere med til at sikre totaloplevelsen, kan det sagtens arrangeres.  

Se mere om pop up events, selskabslokalet og catering på rasmuskjaer.dk

Related Articles