Fra Hair til Care

Af Susanne

Som anerkendt frisør har hun altid haft fokus på sine kunder. Hun nyder at give dem sit nærvær og lytte. Derfor udviklede hun sig til terapeut.

I det gamle brokvarter på Østerbro ligger en uhøjtidelige frisørsalon kaldet Headquarters. Begiver du dig ind i salonen, vil du hurtigt opdage, at Headquarters er en eksklusiv skjult perle. Den er hjemsted for en af Danmarks bedste hårdesignere. Hanne Thomsen. Udover de mange lokale kunder henvender salonen sig til mange kulturelle, politiske og modebevidste kunder. Her bliver de nemlig belønnet med et mesterligt klip i topklasse, der er helt ud over det sædvanlige. Hanne tager sig god tid. Hver eneste kunde, uanset status, får en meget personlig behandling. Som anerkendt frisør har hun altid haft fokus på sine kunder. Hun nyder at give dem sit nærvær og lytte. Derfor udviklede hun sig til terapeut.

Bag salonen har hun sit behandlerrum

Det eneste kliniske, du finder i rummet, er massagebriksen. Her hjælper hun dig med at finde balance mellem krop
tryller hende. Det er den samme fascination af mennesker, som har bragt hende over i kropsterapien. Tilfredsheden ved af se klienterne blive forløst.

I 1982 etablerer hun sig med egen Salon i Læderstræde, og i 1994 rykkede hun til Odensegade. En del af Hannes kunder boede på Østerbro, Hellerup eller op ad Strandvejen. De fulgte med hende.

”Når jeg stod og lavede de her kunder pæne og snakkede med dem. Så var der jo meget, man kunne gøre for dem. Jeg fik lyst til at gå et skridt videre”, smiler Hanne.

Jeg uddannede mig først som MINDFULNESS COACH og bagefter til TOTUM KROPSTERAPEUT. Senere kom KRANIOSAKRAL TERAPI også til. JAPANSK LIFTING og HOT STONE MASSAGE er de sidste skud på stammen.
et er mere ren selvforkælelse og wellness.

”Uanset om du vælger wellness behandlingerne eller kropsterapien, så forbedrer du dit immunforsvar og får balance i nervesystemet”, forklarer Hanne.

Inden du kommer på briksen, får du altid en coachsamtale

Mange kommer til mig med søvnproblemer og tankemylder. Andre med maveproblemer eller skuldre-ryg-lændesmerter. Det kan også være, en der overvejer, om jobbet er det rigtige, eller som har ondt i følelserne. Det kommer mere af sig selv, når jeg arbejder mig rundt på kroppen. Jeg ved, hvor følelserne sætter sig fast. Tanker, bekymringer, vred og ofte sorg er typisk. Det handler om at finde ind til din egen kerne. Når du får løsnet op i kroppen, får du indsigt i dig selv. Det hjælper både mod kæbespændinger, hovedpine og mavepine og meget mere”, siger Hanne og lyser op.

”Jeg er jo så privilegeret at få lov til at være en, der bringer glæde og balance. Det er dét, der er tilfredsstillelsen for mig”, slutter den mindfulcoachende stylist og terapeut med hjertevarme.


Headquarters · Odensegade 22 ·  2100 Kbh. Ø · Tlf. 42 36 35 20  www.headquarters-hair.dk

Related Articles