Et eventyrligt univers for store og små

Af Susanne

Lige der – midt på Østerbrogade – ligger Banditten.
Med næsen trykket flad mod ruden, afsløres et sandt slaraffenland af legetøj, børneinteriør, bøger og 
andre uundværligheder fra nogle af de bedste danske og udenlandske mærker.

Kvinden bag er Susanne Wiberg Thomsen. Og der var en særlig grund til at hun, tilbage i 2003, valgte at etablere Banditten:

”Dengang var min søn 3 år og det var umuligt, at finde lækkert interiør og spændende legetøj – ikke mindst til drenge, der var fanget i krydsfeltet mellem plastiklegetøj af ringe kvalitet og pigernes pastelfarver.”

Det er nu 15 år siden, og at butikken stadig ligger på Østerbrogade – godt nok et par 7-mileskidt længere mod Trianglen end oprindeligt – tyder på, at Susanne langt fra var den eneste, der søgte noget særligt.

Oplevelser og livslang byttefrist

Når man træder indenfor hos Banditten, mødes man af et kram af farver og fristelser – helt i Susannes ånd: ”Vi lægger stor vægt på, at kunderne får en oplevelse hos os – og så skal man kunne få masser af vejledning til at finde den helt rigtige gave.”

Netop gaver er en stor del af hverdagen i Banditten. 99% af alt, der sælges, pakkes ind i deres eget gavepapir – og skal gaven byttes, er der ingen byttefrist: ”Det er en service, særligt tiltænkt nybagte forældre,” forklarer Susanne og fortsætter: ”Det sidste man skal tænke på, når man er blevet forældre er, at nå at bytte gaver. Her er det aldrig for sent – man kan bytte dem i morgen eller om et år!”

Bandittens kunder spænder fra mødre på barsel og babyer til toddlers og teens. Særligt legetøj fra Djeco, Jellycat og Lilliputiens pynter på hylderne i butikken, men der er også et fint udvalg af mere retro-inspireret legetøj som Bølle-bamsen og professorterningen. Og så er der over 400 smågaver at vælge imellemtil skole- eller kalendergaver.

 

Som noget nyt, er ”Det Kreative Univers” kommet til. Et helt lokale fyldt med kreative æsker og aktiviteter:”Vi vil alle gerne have børnene væk fra computeren og med de kreative ting, har vi noget til børn fra 18 måneder til 13 år. Kunderne har taget supergodt imod muligheden for at kunne finde noget kreativt spændende og udfordrende til både drenge og piger,” fortæller Susanne.

 

Velkommen hos Banditten – også på nettet

Ud over den fysiske butik på Østerbrogade, har Banditten også en webshop med 4.000 forskellige varer og en særlig ønskeseddel-funktion, hvor man kan tilføje både billeder og priser på alle ungernes ønsker og sende dem af-sted til familie og
venner. Så uanset om man kigger ind i butikken  – eller kigger på nettet, har Banditten det hele. Og lidt til!


Banditten · Østerbrogade 138 · tlf. 35 55 28 08 · www.banditten.dk

 

 

 

 

 

Related Articles