Er abonnementsordninger blot dyre afdragsordninger?

Af Susanne

Mange optikere reklamerer for dyre abonnementsordninger, der ikke er til fordel for kunderne rent økonomisk. Hvis man i stedet gerne vil have kvalitetsbriller og kvalitetsmærker til rimelige priser, bør man besøge brillebutikken Democratic Eyewear, der har et ærligt og billigt priskoncept. 

Der bliver solgt mange brilleabonnementer i disse dage – men det er sjældent til glæde for forbrugeren. De fleste abonnementsordninger er i virkeligheden nogle rigtigt dyre afdragsordninger, hvor man fristes til at købe flere par briller, end man egentlig har brug for. For eksempel skriver Forbrugerrådet Tænk i en artikel fra april 2022, at “Vi Forbrugerrådet Tænk, red.) kan se fra de henvendelser, vi får til vores rådgivning, at den endelige pris på briller er noget, der igen og igen overrasker mange forbrugere,” siger Morten Bruun Pedersen, og han tilføjer, at det bliver sværere at gennemskue prisen, hvis brillen anskaffes på abonnement. ”Så en abonnementsordning er rigtig god idé – men oftest udelukkende for optikeren.

“Ordningerne er svære at gennemskue for forbrugeren. Hvis man har lyst til at købe sine briller hos en optiker, hvor priserne er lette at forstå – selv om de er lave – så synes vi, man skal kigge ind til os hos Democratic Eyewear,” siger Stig Hansen, co-founder og CPO hos brillebutikken Democratic Eyewear. De har revolutioneret optikerbranchen med deres salg af kvalitetsbriller til yderst fair priser og med deres gennemskuelige fastpriskoncept, så man altid ved, hvad brillerne koster. Her kan man få lækre briller fra 995 kr. med enkeltstyrke og fra 2.995 kr. med glidende overgang.   

Democratic Eyewears vision er at skabe et ærligt, transparent og rimeligt priskoncept for kvalitetsbriller og kvalitetsmærker, som gør det til en behagelig oplevelse at købe briller i deres butikker på Østerbro, Frederiksberg, Lyngby, Odense og fra den 9. oktober også i Valby. Det er et priskoncept, der er værd at lægge mærke til i disse tider, hvor priserne stadig er meget høje oven på en periode med høj inflation.   

De lækreste kvalitetsbriller til gennemskuelig pris

“Vi synes i al sin enkelhed bare, at alle har fortjent at kunne købe de lækreste kvalitetsbriller til en fast og gennemskuelig pris. Uanset om man er til de internationale mærkevarer som Tom Ford, Cutler & Gross, Massada eller Oliver Peoples, eller vores egne brands som Buddha, Democratic Eyewear eller Karmah. 

Folk skal jo have briller, uanset hvordan udgifterne til andre dagligdags ting ændrer sig i opadgående retning, og her mener vi, at vi at vi har de bedste tilbud på markedet, da man inden for netop briller kan spare tusindvis af kroner, hvis man tænker sig om – og er omhyggelig med at vælge den rigtige optiker,” siger Stig Hansen. 

Briller med enkeltstyrke til 995 kr.

De lave og gennemsigtige priser hos Democratic Eyewear starter med 995 kr. for butikkens egne brillemærker med enkeltstyrke. Det er den pris, du ender med at betale, og der er ikke skrevet noget med småt omkring en masse ekstra tilvalg, der fordyrer brillerne. De 995 kr. er prisen inklusiv eksempelvis antirefleksbehandling af dine glas. 

Skal det være med glidende overgang, koster Democratic Eyewears egne brands fra 2.995 kr. Prisen for eksklusive designerbiller fra eksempelvis Tom Ford, Oliver Peoples, Massada m.fl. spænder fra 3.995 med enkeltstyrke glas til 5.995 kr. med flerstyrkeglas. Brillerne kan alle fås som solbriller uden merpris og leveres selvfølgelig med tyndeste glas, coatninger og alle de behandlinger, man kan lægge ind i brillen, også uden at det koster ekstra. 

På trods af de lavere priser er Democratic Eyewears briller lavet at af de bedste materialer, som italiensk acetat, tyske hængsler og kvalitetsglas fra førende glasproducenter med tre års garanti på coatninger.

De tilbyder også at sætte glas i kundens eget stel, som normalt ikke gøres hos andre optikere.

Alt dette kan selvfølgelig betales via delbetaling uden renter og gebyrer.


Democratic Eyewear · Østerbrogade 54 · Tlf. 39 29 21 00 · Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 · Lyngby Hovedgade 35 · Tlf. 51 33 00 28 · www.democraticeyewear.com

Related Articles