Deerest forrygende fra start i Carlsberg Byen

Af Susanne

Tøjbutikken Deerest, der skaber elegante, skræddertilpassede jakkesæt og tilbehør til rimelige priser, er kommet utro-ligt godt fra start i deres nye butik på atmosfærefyldte Bryggernes Plads i Carlsberg Byen. Salget er over al forventning i forhold til, at de åbnede i april tidligere i år.

Vi åbnede i Carlsberg Byen i april i år og regnede med, det ville tage et eller to år at bygge butikken op, men det tog faktisk kun tre måneder at komme i fulde omdrejninger. Vi har fået masser af kunder derude, og det er gået langt over forventning, selvom Carlsberg Byen slet ikke er bygget færdig endnu,” siger Benni Petersen, der sammen med Mikkel Hansen og Jean Vendel står bag Deerest. Planen med bykvarteret er, at der skal flytte 8.000 beboere ind i løbet af de kommende år, og at mere end 12.000 ansatte kommer til at arbejde for alle de virksomheder, der også rykker ind i kvarteret. “Vi tænker, at potentialet er enormt. Mange andre butikker er også begyndt at komme her til, så det har været en fantastisk positiv oplevelse at åbne en butik her,” konstaterer Benni.

Verdens bedste arkitektur-masterplan
Når man lægger vejen forbi Carlsberg Byen, kan man se, at der stadig bygges, men også, at der allerede nu er opført og renoveret en masse bygninger, herunder en lang række fredede og bevaringsværdige bygninger. I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplan i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Det kan man sagtens forstå, når man oplever de mange stemningsfulde bygninger og områder, som for eksempel Bryggernes Plads, hvor Deerest har sin butik. Pladsen emmer af historie og ligner en vellykket blanding af en italiensk piazza og klassisk dansk byarkitektur, når det er bedst.

Stærk og unik vision
“Der bor allerede mange her, og vi har besøg af mange turister, da der bl.a. er fuld gang i hotellerne, så købekraften er stærk i området. Ifølge planen er det meste af byggeriet overstået i løbet af et års tid, og så bliver kvarteret endnu bedre. Så når vi bliver spurgt af andre butikker, hvordan det er at ligge i Carlsberg Byen, giver vi dem den stærkeste anbefaling til at flytte herud med det samme. Det har været godt for os, og de andre butikker fortæller den samme historie. Der er mange, der står og overvejer at flytte herud, og de bør ikke tøve, for her bliver superflot. Selskabet bag Carlsberg Byen har en meget stærk og unik vision, som gør, at kvarteret bliver en metropol i København,” mener Benni.


At Deerest måske har fået den bedste beliggenhed i Carlsberg Byen glæder naturligvis Benni og hans to medejere. Butikkens bygning, som de deler med boutiquehotellet Ottilia, rummede tidligere store øltanke, og det er en vaskeægte industriejendom med sjæl og charme. “Det er selvfølgelig totalt nye lokaler, men de ligger i en gammel besjælet ejendom, der er tæt på elefantporten. Det var en del af det, vi købte ind på. Vi vidste godt, at hvis vi skulle have butik i kvarteret, skulle vi rykke nu og ikke vente flere år. Den beslutning har vi bestemt ikke fortrudt.”

Jakkesæt revet væk
Som så mange andre butikker havde Deerest sine udfordringer under coronapandemien, men de er kommet utroligt stærkt tilbage og sælger flere jakkesæt end nogensinde. “Vi satsede højt og havde 4.000 jakkesæt klar, da restriktionerne var overstået. Dem fik vi virkelig brug for, for de blev revet og flået væk, da folk fik lov til at gå på arbejde samt tage til fester og arrangementer igen. Det var derfor heldigt og virkelig dejligt, at vi havde fået lavet de mange ekstra jakkesæt. Nu har vi to butikker (den anden ligger på Esplanaden, red.), og derfor har vi gearet op for det hele. Vi har et større lager og kan lave endnu flere styles. Vi styrker vores sortiment og laver blandt andet flere skomodeller samt endnu flere slips, seler og andet tilbehør. Vi har lært en masse om, hvor vi finder den gode kvalitet til de rette priser. Så vi fortsætter vores koncept med at være en stærk spiller på jakkesæt-delen. De er i centrum sammen med sko, seler, slips, skjorter m.m. Alt det, der skal bruges, når man skal se godt ud til en bestemt lejlighed,” påpeger Benni.

Egen skræddersektion
Butikken i Carlsberg Byen er indrettet en smule anderledes end den på Esplanaden. Den nye butik har en skræddersektion med flere skræddere, der er klar til at tilrette alt det, de sælger i butikken. På Esplanaden samarbejder Deerest med et skrædderi på Borgergade. “Vi har så mange jakkesæt i dag, at det gav god mening, at vi fik vores eget skrædderi i Carlsberg Byen. Med et skrædderi i bygningen kan vi handle hurtigt i forhold til de ændringer, der eventuelt skal foretages. Generelt er det vigtigt for os, at folk får de størrelser, de har brug for. Hvis man eksempelvis er en størrelse 52 i jakke og 54 i bukser, får du de to forskellige størrelser hos os. Vi deler gerne i størrelse, hvis det er behov for det, da vi sælger det, der er brug for hos kunderne,” oplyser Benni. Den gode service kan man selv forsikre sig om, når man læser anmeldelserne af Deerest på Trustpilot, hvor mere end 9 ud af 10 kunder giver dem en flot femstjernet anmeldelse.

Så læg vejen forbi Deerest på Bryggernes Plads eller Esplanaden 5 og få en femstjernet oplevelse i alle henseender.


Deerest Copenhagen
Bryggernes Plads 9B · Carlsberg Byen · Tlf. 93 93 73 03 · www.deerest.dk

Related Articles