Danmarks største udvalg af rengøringsartikler

Af Susanne

Cleanxpert er landets førende totalleverandør af rengøringsartikler og services inden for B2B segmentet. 

Cleanxpert er en lokal Østerbro virksomhed, der leverer em bred palette af rengøringsartikler og services til virksomheder, Institutioner, ejendomme, facilityservice, kontorer, butikker, rengøringsselskaber, byggepladser, organisationer, klinikker, klubber og foreninger m.m. Ingen ordre er for stor eller lille, når det gælder deres B2B levering. De har siden 2005 forhandlet kvalitetsprodukter fra alle kendte mærker og har Danmarks største udvalg af rengøringsartikler med mere end 10.000 varenumre til konkurrencedygtige priser. Varesortimentet indeholder alt til professionel rengøring som rengørings-midler, plast- og papirvarer, rengørings-maskiner, måtter, el-artikler, lyskilder, arbejdstøj, stiger, vinduespudser-udstyr, måtteløsninger og arbejdstøj samt personlige værnemidler & affaldssystemer. 

Ekstra miljøvenlige

De leverer desuden et bredt udvalg af artikler i form af engangsemballage, take away artikler, engangsservice i både træ og plast, servietter, duge, lys og emballage m.m. ”Flere af vores produkter er ekstra miljøvenlige og bærer blandt andet Svanemærket og Astma-Allergi certificeringer for en renere natur og et bedre arbejdsmiljø. Vi fokuserer meget på bæredygtig-hed og vil rigtig gerne servicere kunder i vores nærområde her på Østerbro,” siger direktør Morten Nielsen.  

Hjælper med at afdække behov

Han fortæller, at man altid kan være sikker på, at Clean-xperts produkter og services er helt i top rent kvalitetsmæssigt. ”Når man handler hos os, hjælper vi med at afdække kundens behov, så man får en skræddersyet totalløsning, der dækker alle produktområder, og som er tilrettet virksomhedens behov. Vi sørger for, at man får den optimale vejledning og dokumentation omkring produkternes korrekte anvendelse, så man har et sikkert arbejdsmiljø. Har man brug for hjælp, står vores serviceafdeling altid klar med for eksempel servicering, reparation og opsætning,” siger Morten Nielsen. 

Ny udviklet rengøringsvogn til klinik rengøring

I takt med øget fokus på problemer omkring hygiejne og smittespredning på sygehuse, læge- og tandlæge klinikker m.fl. præsenterer CleanXpert i 2020 et helt nyt koncept til at imødegå smittespredning. I princippet en arbejdsproces med engangsmopper og -klude, som effektivt gør gulve og overflader rene. Både bæredygtighed og livscyklusprisen på engangsmopper og klude er meget konkurrencedygtig i forhold til mopper og klude, som vaskes og genbruges på traditionel vis.  

20 % rabat de første 3 måneder
Cleanxpert har en afdeling på 300 m2 på Blegdamsvej 78 med butik og lagerfaciliteter samt frihavnslager, hvorfra de kan levere til de mere end 6.000 trofaste kunder i Danmark og Skandinavien. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi butikken, kan du altid handle nemt og sikkert på webshoppen cleanxpert.dk. Lige nu kører CleanXpert kampagne overfor nye kunder, minus 20 % rabat de første 3 måneder på alle forbrugsartikler ved indgåelse af samarbejdsaftale.


Cleanxpert · Blegdamsvej 78 · Tlf. 70 22 22 33 · www.cleanxpert.dk

Related Articles