GoTutor tilbyder lektiehjælp til elever i folkeskolen og på gymnasiet

Af Susanne

GoTutor blev grundlagt i lokaler på Østerbro og har siden 2020 været en del af Egmont. I dag er GoTutor Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp, og de stræber hver dag efter at tilbyde lektiehjælp af allerhøjeste kvalitet i samarbejde med de nye kollegaer hos Egmont.

Visionen hos GoTutor er at skabe skoleglæde, motivation og trivsel for deres elever. Målsætningen er også at give forbedret faglighed og tydelige resultater. “Hos GoTutor tror vi på, at trivsel i skolen går hånd i hånd med faglighed,” udtaler adm. direktør Ruben Sørensen, som således pointerer, at lektiehjælp ved GoTutor skal skabe både bedre læringog en bedre følelse omkring det at gå i skole.

Skræddersyet undervisning til elever i 0.-10. klasse og på gymnasiet
For GoTutor er det vigtigste, at forløbene skabes i et samarbejde mellem GoTutor, lektiehjælper og elev. Sammen får de i fællesskab afklaret præcis, hvori elevens behov består, hvorved eleven får et forløb, der er 100% skræddersyet til ham eller hende.

“Vi tager en dyb snak med familien for at forstå elevens unikke udfordringer og behov, og herudfra tilrettelægger vi et forløb, som skal adressere det, som er relevant for den enkelte elev,” udtaler elevchef og uddannet lærer Sarah Wagn Møller. GoTutor hjælper i alle fag i grundskolen og på gymnasiet og har i dag næsten 2.000 lektiehjælpere.

Undervisning af trænede og uddannede lektiehjælpere
Siden GoTutor blev en del af Egmont, har det primære fokus været at øge kvaliteten af undervisningen – ikke mindst at klæde lektiehjælperne rigtig godt på.

“Vi har sammen med førende eksperter fra Egmont udviklet GoTutor Akademi, som er en kursusplatform med en lang række kurser i pædagogik, undervisning i udvalgte fag samt særlige temaer såsom ordblindhed og tosprogede elever,” udtaler Ruben Sørensen.

Går man ind på GoTutors hjemmeside, er det også tydeligt, at uddannelse, træning og udvælgelse af lektiehjælperne ligger firmaet meget på sinde.

Lektiehjælp med fri adgang til materialer og ekstraopgaver
Som led i strategien om at tilbyde undervisning af højeste kvalitet har GoTutors lektiehjælpere adgang til alle digitale læringsmaterialer fra Egmonts undervisningsforlag – f.eks. Alinea, MatematikFessor og Praxis. Derudover stiller GoTutor fysiske bøger til rådighed for lektiehjælperne, som de kan tage med til deres elever.

“Udgangspunktet for vores lektiehjælp er de bøger og lektier, som eleven har, men før vi blev en del af Egmont, oplevede vi tit, at vores lektie-hjælpere manglede materialer og inspiration. Derfor er vi glade for at kunne give dem adgang til læremidler af højeste kvalitet, når de eksempelvis skal finde ekstraopgaver eller skal forberede sig før undervisningen,” udtaler Sarah Wagn Møller.

Udover at stille materialer til rådighed uddanner GoTutor lektiehjælperne i at bruge dem. På GoTutor Akademi er der – opdelt på fag – en lang række webinarer og kurser i, hvordan man bruger materialerne bedst muligt i praksis.

Privat lektiehjælp til en god pris og med fair vilkår
Vedrørende priser udtaler Ruben Sørensen: “Vi ønsker at tilbyde lektiehjælp til en pris, hvor kunden oplever høj værdi for pengene. Denne værdi, ønsker vi, skal komme fra en dygtig og trænet underviser, adgang til materialer samt ikke mindst en høj service, når du taler med os. Vores pris er 299,- kr. per time, hvilket, jeg mener, er en meget attraktiv pris.”

Ruben udtaler yderligere: “Vi ønsker også at tilbyde rimelige vilkår. Vi har ikke til hensigt at binde kunderne til ’pakker’ på en masse timer, som de ikke nødvendigvis får brugt. Derudover ønsker vi fuld gennemsigtighed – vi har derfor ingen gebyrer, renter eller ting med småt: Delbetaler du dit forløb hos os, så er der ingen renter eller gebyrer.”

Læs mere om GoTutor på www.gotutor.dk


GoTutor – en del af Egmont Vognmagergade 7 · 1120 København K · Tlf. 71 99 71 90 · e-mail: info@gotutor.dk · GoTutor.dk

Related Articles