IT-Support og løsninger til hele Østerbro 

Af Susanne

Østerbrovirksomheden IP-Support er eksperter inden for IT-support og hosting. De klarer det meste fra computerreparationer til avancerede hosting-opgaver og levering af netværks- og wifi-løsninger samt sikkerheds- og backupløsninger. 

IT-sikkerhed er noget, de færreste af os hverken tænker på eller snakker om i dagligdagen, selvom vi hver dag er afhængige af computere og netværk, og måske dermed uforvarende udsætter os selv for angreb i form af virus eller hackerangreb. Eller rettere, vi taler og tænker først på det, når computeren er blevet inficeret.

Vi bør være langt mere opmærksomme på vores egen IT-sikkerhed i dagligdagen, fortæller Steen Jensen
fra IP-Support, der holder til på hjørnet af Jagtvej og Kanslergade ikke langt fra Østerbrogade.

IP-Support tilbyder en bred vifte af ydelser inden for IT som Hosting af sikkerheds- og backupløsninger, reparation og service af computere, samt drift og etablering af sikre netværks-løsninger.

”Mange mindre virksomheder mener, at hacker- og virusangreb er noget, der rammer de andre. Det er den almindelige opfattelse at, at man på grund af firmaets størrelse eller virke IKKE bliver udsat for hackerangreb, men pludselig en dag opdager de, at de er blevet hacket, eller har lidt datatab, hvilket kan have enorme konsekvenser for driften og økonomien,” fortæller Steen Jensen og fortsætter: 

”Samtidig behøver det ikke at koste mere end måske 50-100 kr. om måneden for enkeltbrugeren at få en forholdsvis sikker IT-løsning”, siger Steen Jensen.

På denne baggrund, ser vi ofte at mange mindre og mellemstore virksomheder vælger økonomi fremfor IT-sikkerhed, selvom det ikke koster en formue at forebygge og sikre sig. I længden kan være mere økonomisk rentabelt med selv en begrænset IT- og datasikkerhed.

IP-Support leverer certificeret IT- og datasikkerhed til både arbejdspladsen og hjemmet. Lige fra professionelle End-to End sikkerhedsløsninger til antivirus og malwarebeskyttelse samt en bred vifte af hostingprodukter og services.

Se mere på www.ip-support.dk


Erhvervsstyrelsen RÅD OM IT-SIKKERHED

Disse råd er særligt målrettet til virksomheder,der måske ikke har egen IT-afdeling, eller på anden måde selv må håndtere den digitale sikkerhed. IP-Support kan hjælpe dig og din virksomhed med IT-sikkerheden. Her er nogle af vores muligheder:

 1. Opdater programmer løbende & køb antivirus og firewall.
  Opdatering af programmer og styresystemer samt antivirus og firewalls hjælper med at lukke huller i virksomhedens sikkerhed og beskytte systemer og data. 
  IP-Support tilbyder sikkerhedspakken med beskyttelse til både MAC og PC. Dette kan så udvides med en såkaldt ”Patch-management” løsning der sikrer, at Windows eller Mac OS samt alm. programmer løbende holdes opdateret.


 2. Adgangskoder
  Erhvervsstyrelsen råder også virksomheder til at bruge stærke adgangskoder. Stærke adgangskoder har stor betydning for sikkerheden og gør hackernes hverdag lidt mere besværlig. 
  Keeper Security er IP-Supports bud på en sikker måde at opbevare dine adgangskoder. Keeper sikrer at dine adgangskoder er tilstrækkelig beskyttet, så skumle personer ikke kan få  adgang til koderne.

    • Backup af data
     Manglende backup er en af de mest almindelige årsager til, at virksomheder mister data.
     IP-Supports hosting-produkter indeholder alle backup som standard. Vi er forhandler og hoster GDPR kompatibelt Veeam-backup. Veeam der er en af verdens mest anerkendte backupløsninger, der bruges til at sikre alt lige fra den personlige computer, serveren eller firmaets NAS. Det kan også være Microsoft 365 online eller Google Workspace.


    • Det sidste råd vi tager fat på, er rådet om at man bør stille sikkerhedskrav til IT-leverandøren
     Her mener styrelsen, at man skal stille de rigtige spørgsmål til IT-leverandøren og dokumentationen.
     IP-Support leverer som standard en Databehandleraftale til vores hosting-kunder. Denne følges op med gennemgang af hvordan kundens data bedst sikres. IP-Support mener at private og virksomheder i lige høj grad bør sikre sine data og adgangen til disse.

    IP-Support · Jagtvej 208 · Tlf. 60 53 61 10 · www.ip-support.dk   

    Related Articles