Bøger

Af Susanne

Vores anbefalinger

Nøglen til mord
Anna Grues tredje, selvstændige bog i krimiserien om Anne-Maj Mortensen. Endnu en gang må efterlønneren træde til, når politiet ikke er grundige nok – og med god grund, da det er eksmanden som findes død. Lydbogen er indlæst af Githa Lehrmann, og kan findes hos Mofibo.
Lindhardt & Ringhof · Pris 200 kr.


Sund hverdag
Stor grundbog med grundig gennemgang af MK principperne plus 150 af Michelle Kristensens gode, mættende opskrifter med masser af grøntsager og ikke mindst masser af god smag. Det skal ikke være kedeligt at leve sundt! Find ’Sund hverdag’, der hvor du plejer at købe eller streame dine bøger.
Politikens Forlag · Pris 249 kr.


Gå stille tal sagte
Af Martin Schmidt. Filmkrimien GÅ STILLE TAL SAGTE tager sit udgangspunkt på Retsmedicinsk Institut, hvor et filmhold skal optage scener til en kommende spillefilm.Timen mellem midnat og et tilhører de døde, siger nogle. Den nat inde på Retsmedicinsk Institut må filmholdet sande, at dette ikke er sandt.
Brændpunkt · Pris 229 kr.


Vingården for Vilde Drømme
Af Caroline Säfstrand. Erica forlader sin mand, lejligheden i Stockholm og jobbet som revisor. Hun ved ikke, hvor hun skal hen, hun ved bare, at hun skal væk. I den lille fiskerby Arild, små 600 kilometer mod syd, hamrer den unge mand Marcus et skilt i jorden: ‘Værelser til leje!’ Et sidste desperat forsøg på at få økonomi i den vingård, som hans bedstefar har overladt ham. Samtidig sidder Lilian alene i lejligheden i Helsingborg og ser på livet, der går forbi uden for hendes vindue. Hvad hun ikke har nogen anelse om, er, at en ung kvinde i Stockholm lige har forladt sit hjem, og at det sætter ting i bevægelse, der vil ændre livet for Lilian og flere andre.
Alpha · Pris 249 kr.

Related Articles