Børn i byen

Af Susanne

BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.

Copenhagen Light Festival

Lige nu kan I opleve spektakulære lysværker rundt omkring i byen, Copenhagen Light Festival er nemlig tilbage i hovedstaden! Så få ungerne i flyverdragten og sæt kurs mod de mange smukke lys, når mørket er faldet på – det er en fed oplevelse for både store og små. Vi kan især anbefale Disneyland Paris’ store projektion ved Nordatlantens Brygge, der vil være et sikkert hit hos de små. 

Rundt omkring i København · 3.-26. februar · www.bornibyen.dk/events/


Dansende regnbue-installation på SMK

Kig forbi SMK i vinterferien, når dansekompagniet MYKA og dansekunstner Ray Roa Alonson inviterer på en odyssé gennem Regnbuens uendelige nuancer, ind i et univers fuld af kontraster og sanseindtryk! Oplev en farverig, dansende installation, der inviterer familier til at opleve dans, design og lyd. 

Statens Museum for Kunst · Sølvgade 48-50 · 1307 Kbh. K
Udvalgte dage 10.30-12 og 13-14.30 i vinterferien
www.bornibyen.dk/events/dansende-installation-regnbuen 


Vinterferie på Arbejdermuseet

I uge 7 og uge 8 kan hele familien opleve hyggelige aktiviteter på Arbejdermuseet fordelt over mange etager. Besøg f.eks. Kludedukkeværkstedet og lav jeres egen kluddedukke, kom med på skattejagt, hør historiefortælling og besøg tegneværkstedet med skovtrolden Arnvid.

Arbejdermuseet · Rømersgade 22 · 1362 København · Uge 7 og 8
www.bornibyen.dk/events/vinterferie-paa-arbejdermuseet-det-for-boern 


Oplev kongens fortryllede have i Rundetaarn

Tag hele familien med på opdagelse i et univers af blomster, når kunstner Signe Kejlbo omdanner Rundetaarns Bibliotekssal til udstillingen ”Rosenkanonen – kongens fortryllede have”. Her kan I opleve en sansehave med inspiration fra blomstrende genstande, steder og
elementer fra Christian IV’s liv og historie. Der afholdes desuden en række events for familier i forbindelse med udstillingen, f.eks. blomsterworkshop samt fortællekoncert. 

Rundetaarn · Købmagergade 52A · 1150 København · 4. februar-16. april
www.rundetaarn.dk/event/rosenkanonen-kongens-fortryllede-have/ 


Vinterferie på Politimuseet

Besøg Politimuseet på Nørrebro, der i uge 7 og 8 slår dørene op til nogle spændende og sjove uger med masser af aktiviteter for hele familien. Større børn (fra 9 år) kan afprøve deres evner som ”Efterforsker for en dag”, mens mindre børn (fra 6 år) kan hjælpe museets undervisere med at finde gerningsmanden i ”Mysteriet om hundetyven”.

Politimuseet · Fælledvej 20 · 2200 København N · Uge 7 og 8
www.bornibyen.dk/events/vinterferie-for-boern-1


ZOO Vinterfestival 

Oplev ZOO’s vinterfestival – en festival i børnehøjde, hvor bl.a. Silja Okking, Kyllingen Karla fra Fredagstamtam og mange flere kigger forbi haven og underholder. Glæd jer også til workshops, klatring, fastelavn og mange andre
sjove aktiviteter for familien. 

ZOO · Roskildevej 32 · 2000 Frederiksberg · 7. januar-28. februar
www.zoo.dk/s/vinterfestival-i-zoo?language=da 

Related Articles