Kvalitetscykler i rare rammer

Af Susanne

Velohouse er kendt som en rar, hyggelig cykelbutik, hvor kunden kan få en espresso og super professionel vejledning, når det gælder valg af cykel og cykeludstyr. Her er kunden er omdrejningspunktet!

I Velohouse på Amerika Plads er der ikke plads til dårlige cykler. Den hyggelige og på de sociale medier godt anmeldte cykelbutik har nemlig valgt kun at specialisere sig i kvalitetscykler. ”Derfor har vi lagt al vores fokus på mærker, vi 100 procent kan stå inde for. Vi fører derfor kun finske Pelago, schweiziske Stromer, Urban Arrow fra cykelbyen Amsterdam samt racer- og mountainbikes fra amerikanske Trek,” fortæller indehaver Klaus Nygaard.

Skræddersyet til den københavnske asfalt
Pelago er en nordisk kvalitets-cykel med et enkelt, strømlinet og smukt design, der er skræddersyet til at udfolde sig på den københavnske asfalt. Pelago laver klassiske herrecykler, letvægtscykler, pendlercykler og bedstemorcykler i flotteste retrodesign med blandt andet en let stålramme, lette aluminiumsdele og behagelige lædersæder fra Brooks. Med en Pelago cykel får du noget, der er mere end bare en cykel og et transportmiddel. Den er et stilikon og stikker synligt ud fra mange andre mærker. Velohouse er Danmarks og Skandinaviens eneste forhandler af Stromer, der er innovative elcykler. Styrken ligger i udvikling af de mekaniske og elektriske dele, softwaren og måden, som det komplekse system er integreret i cyklen. Det fungerer bare perfekt, og det mærker man straks, når man sætter sig op på den schweiziske cykel. Skal du have en elcykel med lad, hvor børnene eller andet skal transporteres rundt i byen, er hollandske Urban Arrow el-ladcykel skabt til den moderne familie. Dens kraftige motor gør, at man uden problemer kan undgå myldretidens kø og trafikknuder.

Nurser og guider kunden
Skal det gå hurtigt, eller skal du ud og besejre de mange fine skove tæt på byen, er racercykler eller mountainbikes fra Trek den rette løsning. ”Vi tager en dialog med kunden om hvilken model og størrelse, der passer. Ud fra det finder vi den cykel, som matcher de forskellige mål og behov. Vi er dygtige til at rådgive og vejlede både eksperten og begynderen, der gerne vil starte med at køre på racercykel. Her kan vi nurse og guide ham eller hende igennem processen, så man får en god oplevelse og ikke falder i de værste faldgruber. Det handler om at lytte til kunden og få en god dialog, så vi kan finde den rette cykel til den enkelte person, hvilket jeg synes, vi er ret dygtige til.

Det indebærer også, at vi kan finde på at sige nej til at sælge en cykel til en kunde, fordi vi føler, det ikke er det rette for vedkommende. Det er vigtigt, at vi finder fælles fodslag – den bedste handel er som bekendt den handel, hvor begge parter er tilfredse,” siger Klaus Nygaard.

Byens største åbne værksted
Velhouse har måske byens største åbne værksted, som man for eksempel kender det fra en god restaurant. De er kendt for deres bronze-, sølv- eller guldservicepakke, hvor Guldpakken nærmest er som at få en ny cykel. Den omfatter en afmontering af hele cyklen, smøring af alle lejer og at alle indre dele renses samt montering af nye kabler og styrbånd. Cykelværkstedet styres af Leo fra den spanske by Granada. ”Han er vild med udfordringer og behandler kundernes cykel, som var det hans egen. Både Leo og de andre mekanikere tager sig gerne tid til at forklare hver enkel kunde, hvad deres cykel fejler, eller hvad de har behov for. Det samme gør sig gældende, når man køber sin cykel i butikken. Vi følger altid kunden helt til dørs,” understreger Klaus Nygaard.


Velohouse · Amerika Plads 33 · 2100 Ø · Tlf. 41 37 21 00 · www.velohouse.dk

Related Articles