Sådan får du en smuk hud og en stærk krop!

Af Susanne

Skønhedsekspert Camilla Rude dyrker det naturlige look og drømmer om at kunne hjælpe så mange som muligt med at føle sig smukke. Læs her, hvad du kan gøre for at blive den bedste udgave af dig selv!

Camilla Rude er 34 år og indehaver af skønhedsklinikken Klinik Camilla Rude i Stockholmsgade på Østerbro og har igennem de sidste ti år guidet mere end 20.000 klienter igennem forløb med kosmetiske behandlinger. Læs bla. om vores fillerbehandlinger her: klinikcamillarude.dk. På baggrund af sin uddannelse som cand.merc. fra CBS og sin erfaring som iværksætter, konceptudvikler og marketing ansvarlig i kosmetikbranchen samt talrige studierejser til udlandet har hun i samarbejde med et team af dygtige behandlere skabt et unikt univers, hvor skønhed skabes både indefra og udefra. – Jeg har altid været fascineret af skønhed, kost og velvære og har sammen med min mand, der er pilot og har samme interesse for krop og velvære som jeg selv undersøgt, hvordan man kan skabe et liv i balance ved hjælp af kost, kosmetiske behandlinger og et balanceret indre. Vi har prøvet os frem og har blandt andet omlagt vores kost til at være vegansk og glutenfri. Og ved at spise fedtfattigt har vi mærket en lettelse i kroppen og et forbedret humør og energiniveau, siger hun.

Skønhedstricks Basisk Trylledrik virker mod appelsinhud: Hvis du sørger for, at din krop er basisk, vil du minimere skaderne på dit udseende. Og samtidig vil du føle mere overskud og have et bedre helbred. Jeg starter hver morgen med et super-basisk kick! Det er så enkelt. Men det skaber en super fin balance i kroppen. Jeg presser 2 citroner i et glas vand og tilsætter en halv teske fuld natron (én fra en helsekost forretning uden tilsætnings-stoffer og stivelse).

Ansigtsmaske som giver glød med det samme Min yndlings hjemme-behandling er uden tvivl en Spirulina maske. Spirulina er en blå-grøn alge, som indeholder Gammalinolensyre, der er godt mod eksem, akne, psoriasis og aldring af huden. Samtidig indeholder algen alle de mest kendte anti-oxidanter. Nemlig både vitaminer og mineraler: C, B1, B5, B6, E, zink, kobber, mangan og beta-caroten. Du kan blande Spirulina pulver med vand og lade sidde i 20 minutter. Det giver den mest silkebløde hud.

Boost udstrålingen og humøret

Camilla arbejder til dagligt med hudpleje og foryngende produkter i et kvindeunivers, som flere og flere mænd nu også er begyndt at få øjnene op for.

  • Alle kan få brug for at booste udstrålingen, og Botox og fillers kan let afhjælpe rynker. For mig står brugen af skønhedspræparater ikke i modsætning til at føre en sund livsstil. Skønhed er et paradoks, og det ene udelukker ikke det andet, siger hun og understreger.
  • Der er gode resultater med behandlingerne, men inden man begynder, er det en god ide at spørge sig selv, hvad skønhed egentlig er. For mig handler det om, hvordan man bærer sig selv, og så er det lige meget, om man er høj eller lav, tyk eller tynd, siger Camilla og fortsætter. I stedet for at jagte noget, som man ikke er, så skal man dyrke de ting, der fremhæver ens egen personlighed. Det virker helt forkert, hvis man prøver at ligne noget, man ikke er. På samme måde er det vigtigt, at de behandlinger, man vælger, fremhæver ens egen personlige skønhed. Og netop dét guider vi dig i.
  • Camilla anbefaler, at man starter dagen med at meditere for at mærke sig selv og få styr på tankestrømmen. Og så mener hun, at det er godt at dyrke yoga, da øvelserne giver en stærk og smidig krop, som kan være med til at øge selvtilliden og selvværdet.
  • Min drøm er at kunne hjælpe så mange som muligt til at blive den bedste udgave af sig selv. Heldigvis findes der et hav af trylle-tricks, som er nemme og lige til.
  • Camilla Rude bruger sin Youtube kanal til at rådgive i naturlige måder at få et smukt udseende.

Bestil tid til skønhedsbehandling www.klinikcamillarude.dk
Åbningstider: Mandag og tirsdag 9-15 · Onsdag 15-20 · Torsdag 12-20 · Fredag 9-15


Klinik Camilla rude · Stockholmsgade 31, kld, 2100 Kbh Ø · Tlf. 31 42 42 62 · www.klinikcamillarude.dk

Related Articles