6 tips til børnefamilierne

Af Susanne

– fra BØRN I BYEN


Action for alle pengene 

I Nordhavn finder I den populære adrenalinpark, AirTrix. Her kan børn og voksne give den gas i både trampolinparken og klatreparken, der byder på fysiske udfordringer og timevis af sjov. En god måde for den aktive familie at holde sig i gang på, når efterårsvejret ikke lige er til en mountainbike-tur i skoven eller en løbetur ved vandet. 

Find flere trampolinparker her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/de-3-trampolinparker


Hverdagsmagi 

Sommerferien er slut, og hverdagen er tilbage for fuld kraft. Men det betyder ikke nødvendigvis, at I skal stresse rundt og glemme at hygge jer. Tag for eksempel børnene med på en tur i parken på vej hjem om eftermiddagen, brug 30 minutter på jeres yndlingslegeplads, inden der skal laves aftensmad eller noget helt tredje.

Find tips til at få magi i hverdagen her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/magi-i-hverdagen-7-oplevelser-i-kan-lave-om-eftermiddagen


Til regnvejrsdagene 

Er ungerne vilde med dyr, og vil I gerne blive klogere
på arternes udvikling gennem tiden, kan I med fordel smutte forbi jeres lokale museum, Zoologisk Museum. Udover at gå gennem de imponerende udstillinger med udstoppede dyr og velbevarede skeletter, kan
I også udforske kranier, tegne i værkstedet, spise medbragt mad i madpakkerummet og meget mere. 

Find 10 børnevenlige museer her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/de-fem-boernevenlige-museer


Ud af byen 

Høsten er over os, og det skal selvfølgelig fejres med ægte sensommer-stemning og lidt godt til ganen. På gårde lidt uden for byen, kan I i weekenden den 4.-5. september opleve traditionsrige markeder, lækre råvarer, boder og aktiviteter for hele familien. Alt sammen i smukke og idylliske rammer.

Find info om høstfesterne her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/hoestfester


Forlæng sommeren 

Efteråret er ankommet, men I kan stadig nå at få den sidste smag af sommer med. Forlæng den solrige sæson med lidt is på jeres ture rundt i jeres hood – Østerbro bugner jo med lækre isbarer! Har I endnu ikke udset jer en favorit, er det ved at være sidste chance for at spise jer gennem vores liste over de bedste isbarer på Ø-bro. 

Find de 5 isbarer her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/26340-de-5-isbarer-paa-oesterbro


Sejltur og søforter 

Nyd byen fra vandsiden, når Spar Shipping inviterer på en fantastisk sejltur gennem Københavns Havn hver tirsdag-søndag til og med den 26. september. I kan blive sat af på enten Flakfortet eller Ungdomsøen, hvor I kan gå på opdagelse i de flotte omgivelser, og nyde de mange aktiviteter for hele familien. 

Find info og flere weekend-tips her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/caros-maanedlige-weekendguide

BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden. 

Related Articles