2nd Hand Shopping – nu med LUX

Af Susanne

I en tid hvor den kritiske forbruger stiller stadig større krav til tøjproducenterne og butikkerne, har 2nd Hand butikkerne oplevet er kraftigt boost. Vores sociale bevidsthed og ønsket om en mere transparent produktionslinje har haft den konsekvens, at virksomhederne er blevet nødt til at blive mere åbne. Det er ikke længere nok at producere prisbillige varer uden omtanke på miljø og arbejdsforhold for arbejderne.

Vi vil have samvittigheden i orden.

Det kæmper hele tøjbranchen med. Og de er langt fra i mål. I mellemtiden har forbrugerne fået en bedre økonomi, og den lækre kvalitet og high-end mærkevarer er blevet sød musik i forbrugernes ører. Produkterne skal være luksus, og man ser de høje priser som en langsigtet investering, fordi gensalgsværdierne er høje.

Med den baggrund ser vi mange 2nd Hand butikker på Østerbro. Disse butikker tilbyder masser af lækre mærkevarer til en attraktiv gensalgspris. Gå på opdagelse i butikkerne. Der er masser af spændende mærkevarer, og samtidig skifter butikkernes sortiment hele tiden. 

Så der er altid ”nyt-brugt” på vej.


FOXHOLM
Århusgade 4
2100 København Ø
www.foxholm.dk

SECOND
Østerbrogade 126
2100 København Ø
www.second.dk

KLAEDER2HAND
Ndr. Frihavnsgade 60
2100 København Ø
www.klaeder2hand.dk

PRELOVED COPENHAGEN
Classensgade 3B
2100 København Ø
www.prelovedcph.dk

Related Articles