5 tips til børnefamilierne

Af Susanne

Experimentarium
Experimentarium byder på masser af sjove aktiviteter i vinterferien. I kan blandt andet varme op til Vinter-OL i udstillingen ”Vintersport” og i LEGO-værkstedet ”Byg en forandring – Bæredygtigt byggeri” skal I bygge nye, kreative idéer til en fremtid, hvor vi alle gerne vil bo. Hvordan kan vi gøre vores hjem, skole og andre bygninger mere bæredygtige?
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles/den-store-vinterferieguide


Zoologisk Museum
Hvordan klarer de vilde dyr mon vinterens kulde? På Zoologisk Museum kan I i vinterferien i uge 7 møde dyr, der er eksperter i ekstrem kulde, is og sne – både dyr fra Danmark og fra den polare dybfryser i Arktis. Zoologisk Museum har fundet dyr, skind og kranier frem, så I kan røre ved den bløde pels og mærke de skarpe tænder.
www.snm.ku.dk/det-sker/oplevelser-i-vinterferien-2022/


Copenhagen Contemporary
Oplev de vildeste værker af verdensstjerner fra den internationale kunstscene, når ”Light & Space” inviterer indenfor i den 5.000 m2 store udstilling. Det er Copenhagen Contemporarys største til dato, og den blænder op for en verden af lys, farver og gigantiske installationer, der vil imponere både store og små. Udstillingen kan opleves til d. 4. september 2022.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles/29694-de-5-kunstudstillinger-i-boernehoejde


Charlie & Chokoladefabrikken
Oplev Roald Dahls ikoniske eventyr om mødet mellem drengen Charlie og den sære slikkonge Willy Wonka. ”Charlie & Chokoladefabrikken” er en tempofyldt og gakket musical med et spraglet musikunivers, der spænder fra old school Broadway over soul, pop og rock, til militærmarch og tyrolersang. Musicalen kan opleves Østre Gasværk Teater fra d. 11. februar til d. 27. marts 2022.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles/boernevenlige-teaterforestillinger


Copenhagen Light Festival
Oplev byen i et helt nyt lys. Tag familien under armen, pak jer godt
ind og gå på opdagelse i byen, når vintermørket falder på. Fra d. 4. til
d. 27. februar lyser Copenhagen Light Festival endnu engang København
op med de flotteste lysværker af både danske og internationale lyskunstnere og designere.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles/copenhagen-light-festival

Related Articles