Peter Koldby skriver…

Af Susanne

Når man skal fortælle om Østerbro, hører man ofte sætningen: Det er som en lille provinsby. Altså alt det gode derfra. Man kender og hilser på hinanden. Selvom hverdagen er travl, har man også overskud til af hjælpe andre, hvis der er brug for det. Børnene kan færdes nogenlunde trygt rundt omkring på Østerbro. Hvor kommer butikkerne så ind i det her? Østerbros butiksmiljø består af mange mindre butikker. Det er kun muligt, fordi kunderne vælger at handle i dem, og fordi butikkerne har gjort sig umage inden for deres fagområde. De har med andre ord skabt en attraktiv forretning. Denne gang har jeg fokus på butikker, hvor du møder indehaveren selv i butikken. Jeg håber, at du finder disse butikker interessante. Du kender muligvis flere af dem i forvejen.


PitCrew

Her får du altid en frisk kommentar og faglig service fra den øverste hylde. En fantastisk butik med alt til bilen og mere til. Det er nærmest som en slikbutik at gå på opdagelse i de mange bilplejeprodukter, som præsen-
terer sig på hylderne. Som bonus kan du i baggården få skiftet dine sommer- og vinterhjul. En anden specialitet er installation af lydanlæg til din bil.

Indehaver: Rene Hansen · Østerbrogade 87 · Instagram: pitcrew2100


Banditten

Butikken sælger alverdens legetøj og børnemøbler. Susanne har drevet forretningen i mange år og yder kompetent og seriøs rådgivning. Legetøjsbranchen har oplevet en gigantisk forandring de sidste 10 år, hvor onlinehandlen nærmest er blevet en tvunget andel af forretningen. Det har de løst meget godt hos Banditten.
Indehaver: Susanne Thomsen · Østerbrogade 138 Instagram: banditten.dk


Barnerummet

Butikken er en lille oase med alverdens nøje udvalgte produkter og nips til børn. Nogle gange glemmer vi, at der er andre indkøbsmuligheder end på de store gader på Østerbro. Vores mindre gader rummer masser af spændende butikker. Det er ingen hemmelighed, at Julie har kæmpet en stor kamp for at få hendes butik op i omdrejninger. Så kig ind, det er bestemt en oplevelse værd.
Indehaver: Julie Baagø · Bechgaardsgade 4 Instagram: barnerummet


Butik Emmeline Othine

En butik fyldt med personlighed og håndplukkede stilfulde produkter. Emmeline elsker Paris og Frankrig, hvilket afspejler sig i butikkens spændende sortiment. Her er der altid plads til en samtale om tingenes tilstand og en kommentar på butikslivet i Ndr. Frihavnsgade. Det perfekte spot til at finde en gave til den, du holder af.
Indehaver: Emmeline Othine · Nordre Frihavnsgade 14 Instagram: emmelineothine


Tarp

En familievirksomhed, som nærmest er en institution på Ndr. Frihavnsgade. En tidslomme med ansatte i uniform og nærværende service. Butikken er fyldt til bristepunktet med masser af forskellige produkter, du bruger hver dag. En service jeg selv nyder godt af er, at man kan købe ét
styk af et kontorvare-produkt i stedet for pakkevis. Det rammer lige ned i forbrugstidsånden.
Indehaver: Rene Tarp · Nordre Frihavnsgade 29 www.tarp.nu

Related Articles