Vidste du at…

Af Susanne

Ølbutik Øliver
Oliver Thomsen har valgt at åbnet sin egen special-ølbutik på Korsørgade, fordi jeg har en stor interesse for især det belgisken øl, som jeg i de sidste 5 år har beskæftiget mig med som sidegeschæft. Det har budt på et utal af udflugter til Belgien og dets mange spændende bryggerier, hvor en god relation er skabt, fortæller Oliver Thomsen. Butikken har et sortiment lige pt på ca. 150 forskellige øl fra blandt andet Belgien, Danmark, USA, Mexico og Holland.

Åbningstider: Fredag kl. 15-19 · Lørdag kl. 10-15 · Korsørgade 36, st. · øliver.dk


Bronuts åbner på Østerbro
SÅ er der lækre donuts til alle os på Østerbro. Bronuts konceptet udvider og åbner butik på Jagtvejen. Vi kan slet ikke vente, tak for det. Følg med på Bronuts facebookside
www.facebook.com/Bronutsdonutsdk


Teater Hunds adventskalender
Den 1. søndag i advent udkommer første afsnit af Teater Hunds adventskalender: en podcast med teatrets Børnebestyrelse DE GYLDNE HVALPE. Podcasten kan lyttes til af hele familien. Det er børnene, der er specialisterne og som kender svarene på, hvordan børn betragter verden, og hvad der egentlig betyder noget. Lyt til historierne og bliv inspireret til filosofiske snakke børn og voksne imellem, når De Gyldne Hvalpe, Fortælleren & Filosoffen undersøger emner i børnehøjde.


The upcoming gallery – Kunst i Kartoffelrækkerne
The upcoming gallery har som ambition at gøre kunst mere tilgængeligt for alle. Kunstværkerne er fremstillet af dygtige og ambitiøse udøvere, der (endnu) ikke har kunsten som levevej. De skaber smukke kunstværker og malerier, som faktisk er til at betale. Alle skal have råd til kunst. Derfor er det et krav til udstillerne, at deres værker maksimalt må koste 4.000 kr. og at der i deres udstilling skal være mindst 1 værk der højst koster 500 kroner.
Følg med på Instagram #the_upcoming_gallery · Christine 72 59 6 100 · brochdorf1@gmail.com

Related Articles