Totalentreprise på mureropgaver giver ro i maven

Af Susanne

Schlæger Gruppen er en virksomhed med faggrupperne murer, VVS, tømrer, maler og glarmester under samme tag. Det gør, at man som kunde i både enkeltopgaver og totalentrepriser har ro i maven, når det gælder kvalitet, sikkerhed og godt samarbejde.

Hvis du går i overvejelser om at foretage noget murerarbejde, er det vigtigt, det bliver gjort ordentligt, da det kan få store konsekvenser for din bolig, hvis noget går galt. Derfor bør man altid bruge firmaer med kvalificeret faglig arbejdskraft. Som for eksempel Schlæger Gruppen, der er en kvalitetsbevidst virksomhed, som udfører opgaver indenfor murer-, tømrer-, VVS-, maler- og glarmesterarbejde. De har samlet et faglært personale fra fem forskellige brancher under ét og samme tag. Samarbejdet betyder, at de kan tilbyde totalentreprise uden forhindringer, forsinkelser og fordyrende løsninger.

Som det er tilfældet med deres murerafdeling. Her er murermester Mark Kondrup ansvarlig for 7-8 ansatte, der løser en bred vifte af murerarbejde som eksempelvis badeværelser, pudsning, tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader m.m. ”Der er i princippet ingen grænser for det murerarbejde, vi udfører,” fortæller Mark Kondrup, der understreger, at faglighed og rådgivning er i top hos de uddannede murere i Schlæger Gruppen. ”Det er en faglighed, der dækker bredt og går lige fra rådgivning om de rigtige materialer, muligheder og kreative løsninger, design, potentielle sammensætninger og meget mere. Vi brænder for murerarbejdet i alle dets aspekter, og vi står klar, hvis man skal have løst specialopgaver, der kræver en særlig faglig kompetence,” siger han.

Totalentreprise giver ro og sikkerhed
En af boligens mest centrale rum i forhold til murerarbejde er bade-værelset. Det er et rum, man ofte har behov for at få fornyet, moderniseret eller renoveret fra a til z. Badeværelset er en af de arbejdsopgaver i boligen, hvor der især er behov for en faglig indsigt – og gerne fra en murer. Schlæger Gruppens murerafdeling har stor erfaring med en fuldstændig renovering af badeværelset, og da de har tilknyttet en VVS-, tømrer og malerafdeling samt en elektriker, de fast samarbejder med, er det hele samlet under et tag. Det gør, at arbejdet ifb. med badeværelset – og alle andre opgaver – sker på den bedste, mest effektive og sikreste måde, mener Mark Kondrup.

Tager hånd om opgaverne
Når han kontaktes i forbindelse med for eksempel et nyt badeværelse, arrangerer han et møde med de involverede afdelinger og faggrupper. Så behøver kunden udover mureren ikke selv at finde frem til de øvrige håndværkerkategorier. Det kan nemlig være noget af et puslespil, viser al erfaring. Hvis man i stedet har én håndværker, der er tovholder på hele arbejdet, og som laver tidsplaner og al koordinering, er man langt mere tryg, påpeger Mark Kondrup. ”Vi sender en tidsplan på mail til kunden, hvor vi viser, hvornår de forskellige faggrupper kommer forbi og ordner deres del af opgaven. Tidsplanen udfærdiges sammen med kunden, hvilket gør, at den fungerer bedst. På den måde får man som kunde ro i maven ift. opgaven.”

Bedre sikret in-house
Udover en bedre styring af tidsplaner og koordinering, er du også bedre sikret, når arbejdet foregår in-house, hvis der sker noget uforudset, forklarer Mark Kondrup. ”Går noget galt, kan vi hurtigt komme og ordne opgaven. Rammer man for eksempel et vandrør, kontakter jeg vores VVS-afdeling, der kommer med det samme. Skal jeg kontakte et eksternt firma, er det ikke sikkert, de har tid til opgaven.”

”Finder man selv fire forskellige firmaer til opgaven, kan der måske spares nogle penge, til gengæld står du alene med alt besværet i den forbindelse. Og med fare for at tidsplanen ikke holder. Hos os garderer du dig ved hjælp af en totalentreprise mod den slags forhold,” fortæller Mark Kondrup, der er en erfaren murersvend, som har ansat murere med forskellige special-kompetencer som eksempelvis fliser, tegl, pudsning med mere. Det er et forholdsvist ungt team med et stort gå-på-mod, og som er imødekommende over for kunderne, pointerer han.

Går du lige nu i byggetanker og søger et kvalitetsbevidst murer eller entreprenørfirma, er du altid velkommen til at kontakte Schlæger Gruppen på telefon 44 84 88 88 for mere information samt et uforpligtende tilbud på det forestående arbejde.


Schlæger Gruppen · Skovlunde Byvej 18 · 2740 Skovlunde · Tlf. 44 84 88 88 · www.schlæger.dk

Related Articles