Superservice hos Tandlægerne i Parken

Af Susanne

Tandklinikken Østerbro på Ndr. Frihavnsgade er lukket og genopstået i nye, store og flotte lokaler på Øster Allé 56, 7. sal i Parken som Tandlægerne i Parken. Den nye klinik er på 450 m2 og har den nyeste teknologi inden for materialer og udstyr samt en masse fagligt dygtige medarbejdere.

Tandlægerne i Parken, der før hed Tandlægerne
på Østerbro, har indrettet de store og rummelige lokaler, der udstråler kvalitet, tryghed og samtidig høj faglighed. Her har klinikken hele ni rum til sin rådighed mod fire rum i den gamle klinik på Ndr. Frihavnsgade. ”Vi har længe søgt efter nogle nye, egnede lokaler, som skulle ligge i nærområdet af Ndr. Frihavnsgade i respekt for alle de patienter, der er tilknyttet den gamle klinik. En af årsagerne til, vi ønskede at få nye lokaler er, at der er nogle myndighedskrav, som er meget lettere at leve op til, når man kan bygge alt op fra bunden. Derfor har vi kunnet skabe optimale rammer for os selv og for alle vores patienter. Den gamle klinik, som var en gammel herskabs-lejlighed, levede selvfølgelig også op til kravene, men her har vi fra dag ét kunne skræddersy klinikken efter vores behov,” fortæller tandlæge, Mathias Rud Jacobsen, der er medejer af klinikken.

God handikapadgang
En anden fordel med de nye lokaler er den fine handikapadgang. Der er elevator i klinikken. Udover at der er betydeligt flere rum, er der også et større område, som Tandlægerne i Parken kan bruge som laboratoriedel, hvor de eksempelvis kan lave blegeskinner og har plads til udstyr som en større røntgenskanner, fortæller Mathias. Han ejer klinikken sammen med administrationsansvarlig Mazyar Oraei, der står for det praktiske og administrative, mens Mathias er ansvarlig for det faglige område. ”Det er for at sikre, at vi ikke har nogen interessekonflikter mellem god økonomi og høj faglighed. Jeg træffer beslutninger om det faglige, mens Mazyar kigger på, hvordan vi kan gøre tingene på den økonomisk mest ansvarlige måde. Den synergi har bl.a. medført, at vi har kunnet opbygge det hele fra bunden og selv før stået for indretningen,” pointerer Mathias.

Tiltrækker de dygtigste medarbejdere
Selv om det selvfølgelig er omkostningstungt at bygge en helt ny, stor tandlægeklinik op fra bunden, er det det hele værd, mener han. ”Vi kan tiltrække alle de dygtigste medarbejdere. Vi har nogle meget kompetente tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der gerne vil være et sted, hvor der er en god faglig sparring. Fordi vi er så mange ansatte, har man mulighed for at specialisere sig inden for bestemte fagområder.

Superservice på klinikken
At klinikken i Parken er så stor en tandlægeklinik, har bestemt ikke forringet serviceniveauet – tværtimod mener han. ”Vi er meget optaget at give vores patienter en superservice. Hvis der er nogen, som ikke er tilfredse, skal vi nok finde ud af en måde at gøre alle mest muligt tilfredse. Det fantastiske – og somme tider udfordrende – ved at være tandlæge er, at du møder alle slags mennesker her, lige fra den hjemløse til rigmanden fra Rungsted. De har vidt forskellige baggrunde og vidt forskellige økonomiske muligheder, men vi er meget fleksible og tager altid udgangspunkt i den enkelte patient,” siger Mathias. Han er trods sine kun 30 år allerede ganske garvet som medejer af flere tandklinikker, da han også ejer en af Danmarks største tandlægeklinikker, Valby Tandklinik. Det skyldes, at han altid været driftig og arbejdet hårdt. Mathias blev færdig som tandlæge som 24-årig og har lige fra starten udført velgørenhedsarbejde sideløbende med sit tandlægearbejde. Inden han blev færdiguddannet som tandlæge, drog han til Irak og startede sammen med seks andre et velgørenheds-projekt i en flygtningelejr i samarbejde med den kurdiske regering. Han har også været i Rwanda og Palæstina for Tandlæger Uden Grænser.

Frie tøjler
Mathias’ første job som tandlæge gav ham lyst til at arbejde som tandlæge og gerne som selvstændig. For at gå den vej, skal man først forbi det offentlige system, så han kombinerede det privatpraktiserende arbejde med det offentlige arbejde. Som 26-årig kom han til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Kort efter blev Mathias medejer af klinikken på Nordre Frihavnsgade. ”Man har flere frie tøjler i det private, hvilket appellerede meget til mig. Det gjorde, at jeg dedikerede mig fuldstændig til det private marked. Efter to år med Nordre Frihavnsgade-klinikken åbnede vi Valby Tandklinik.

Tillid begge veje
Succesen er bl.a. blevet en realitet, fordi begge klinikker har lagt stor vægt på høj faglighed, socialt samvær og på at møde patienterne på en fleksibel måde. ”Når patienterne viser os stor tillid ved at sætte sig i stolen og modtage behandling, skal vi også vise dem stor tillid, ” konstaterer Mathias. Selv om han er særdeles aktiv i forbindelse med de to tandklinikker, laver han stadig velgørenhedsarbejde som eksempelvis projektet Tandfeen, der har ydet støtte til tandbehandling for bl.a. hjemløse og socialt udsatte. Tandfeen er et samarbejde mellem Smukfonden og Hus Forbi. Samtidig opfordrer Mathias alle sine ansatte til også at lave en eller anden form for velgørenhedsarbejde. ”At kombinere en forretning, hvor det går godt og medarbejderne har det godt, med nogle gode værdier, er det hele værd,” slutter Mathias.


Tandlægerne i Parken · Øster Allé 56 · 7. sal · Tlf. 69 89 69 80 · www.tandbro.dk

Related Articles