Af Susanne

Snaps hører julen til. Og den velkendte drik kommer i mange varianter. Forær de kære mænd en unik flaske fra Aamanns, der gør de danske juleborde endnu mere smagsrige.
Rugbrødssnaps (38%) fra Aamanns, 500 ml. hos Brødrene D’s Vinhandel, 299 kr.


De praktiske gaver, der på samme tid er smukke og brugbare, slår næsten aldrig fejl! Denne vandtætte rygsæk fra Rains matcher tidens trends med sit tidløse look og praktiske elementer.
Rygsæk fra Rains hos Sportmaster, 900 kr.


Denne tidløse morter i egetræ og hvid marmor, passer ind i ethvert køkken. Den skal vaskes nænsomt under varmt vand og tørres godt af. Skålen skal have olie regelmæssigt, så træet holder sig pænt år efter år. Morter fra Normann Copenhagen, 645 kr.


Til herrerne med skæg, er barbersættet fra Mühler ren luksus. Sættet kommer med en DE-skraber, holder og kost, og efterlader ansigtet velbarberet samt velplejet.
Barbersæt fra Mühler hos Matas, 1.179,95 kr.


Uanset om han er en haj i køkkenet eller ej, er et solidt skærebræt en nødvendighed. Dette bræt er skåret af massiv eg, med en fødevaregodkendt behandling. Og så er det med sit naturlige look, også dekorativt på køkkenbordet.
Skærebræt fra Normann Copenhagen, 899 kr.


En skjorte med kinakrave giver et flot, casual udtryk og er samtidig velegnet til pænere brug. Skjorten er fremstillet af et vævet materiale, der gør skjorten åndbar og luftig, hvilket fungerer godt på tværs af alle sæsoner.
Skjorte fra Bertoni, 499 kr.


Find et smukt udvalg af unikke kunstplakater samt dekorative fotografier hos Rikke Darling, der bringer lys og farver til alle hjemmets rum.
Plakat fra Rikke Darling, 50×70, 600 kr.


Fine sengetæpper, der er certificeret med OEKO-TEX 100, er endnu en af de praktiske julegaver. Dette tæppe fra Jysk kommer i en diskret, jordnær farve med pæne frynser, der matcher i de fleste hjem.
Sengetæppe fra Jysk Sengetøjslager, 299 kr.


Strømper behøver ikke at være en kedelig gave. Disse ribstrikkede strømper i en fin blend af merinould, vil være en sikker vinder under træet. Og så er de ultra komfortable.
Strømper fra Margaret Howell hos Goods Cph, 300 kr.

Related Articles