Stort udvalg af østers leveret direkte til dit event 

Af Susanne

Til alverdens arrangementer har vi fristet med vores østers

Vi kan bookes til alt fra sommerfester og bryllupper til ferniseringer, firmafester, julefrokoster, fødselsdage og så videre. Vi sørger for et professionelt set-up med flotte fade, is, pyntetang og lækre toppings der vil være iøjnefaldende og imponere jeres gæster.

Svømmehud mellem tæerne og stor passion for fisk og skaldyr

Holdet bag Østersbuddet er folk med stor passion for fisk og skaldyr. Et team der i en årrække har arbejdet i branchen, i Torvehallerne på Israels Plads i København. Til alverdens arrangementer har vi fristet med vores østers. Vi kan bookes til alt fra sommerfester og bryllupper til ferniseringer, firmafester, julefrokoster, fødselsdage og så videre.

Underholdning på en helt anden måde

Udover at være omdrejningspunkt for åbning og servering af østers vil østersstationen også være et sted, hvor jeres gæster kan samles og hvor vi, på en underholdende måde kan falde i snak med de østersinteresserede, og besvare alle de spørgsmål der kunne være. En stemningsskabende interaktion der har vist sig som en perfekt tilføjelse til enhver begivenhed. Holder I et udendørsevent, og passer det til begivenheden, kører vi gerne ud med vores speciallavede østersvogn PERLEN – en stor ladcykel med østersopbevaring og åbningsstation.

Vores vision er at udbrede kendskabet til den delikate spise

Ideen bag østerscatering startede mellem to kollegaer, Mohamet og Lukas, der pladask havde forelsket sig i alt omkring østersen. Deres passion for denne delikate spise ønskede de også at dele med andre. De førte drømmen ud i livet med deres specialdesignede østerscykel PERLEN, der mulig-gjorde at de kunne dele deres kulinariske oplevelse ved enhver begivenhed. Lige siden har de serveret tusindvis af østers til alverdens begivenheder, der har skabt glade kunder, både privat og hos firmaer.

Hos Østersbuddet tilbyder også GASTROunika caviar

Som en af de eneste leverandører i Europa leverer GASTROunikaCaviar en helt klingende ren caviar uden nogen former for tilsætningsstoffer. Caviaren pakkes direkte på farmen (ingen ompakning), og den ankommer til København helt frisk ved 0 grader celsius ca. 2 dage efter, den er høstet.


Kontakt os på 20 36 86 35 · Følg os på Instagram@oestersbuddet www.oestersbuddet.dk

Related Articles