Jagger burgerener kommet til Nordhavn

Af Susanne

Nordhavn er virkelig blevet en levende bydel de seneste par år, og nu er der også kommet en Jagger restaurant til. Placeringen er tæt på havnemiljøet, biografen og Konditaget, og det skaber et hav af muligheder for at nyde den anmelderroste burger. 

Jeg mødtes med Christian Brandt i den nye Jagger restaurant i Nordhavn. Christian er direktør og medejer af Jagger og står til dagligt for at drive og udvikle forretningen. Christian startede Jagger sammen med Rasmus Oubæk tilbage 2016, hvor de åbnede deres første restaurant på Istedgade. Makkerparret kommer begge fra den klassiske restaurantbranche. Rasmus er tidligere Michelin kok og har været med til at udvikle bl.a. restaurant MASH. Christian arbejdede for ham som tjener, og sammen havde de lyst til at skabe noget mere uformelt og nede på jorden, og her var burgeren perfekt. Ifølge Christian tappede de helt ubevidst ind i en “burgerbølge” som fandt sted tilbage i 2016, hvor let tilgængelige burgere af høj kvalitet var i høj kurs hos danskerne. Det gik fint i tråd med et af Rasmus’ principper om, at man ikke behøver at opfinde den dybe tallerken, men at man snarere skal tage nogle klassikere og gøre sig umage. Inspirationen kom også fra McDonalds i forhold til at lave et stabilt produkt, der er tilgængeligt for alle, også prismæssigt. 

Høj kvalitet og gode råvarer

Der er mange led i en produktion af et så relativt simpelt produkt som burgere og fritter af høj kvalitet, og her spiller råvarerne også en stor rolle. Burgerbollerne producerer de selv i Sønderborg hos Rasmus’ tvillingebror, Jakob Oubæk, som også er med i forretningen. De senere år er Jagger også gået over til at bruge økologisk oksekød fra et biodynamisk landbrug, for som Christian udtaler: “Det økologiske og biodynamiske er hundrede procent den vej, jeg tror, vi skal i forhold til at have et mere bæredygtigt landbrug og spise mere bæredygtigt på den lange bane”. Christian fortæller også, at de ikke er dogmatiske, og at det ikke er alting, der er økologisk hos Jagger. De prøver dog at konvertere til økologi, når de har muligheden, da han tror på, at det er med til at gøre en forskel i det store klimaregnskab.

På Jagger gør man rigtig meget ud af, at det altid er det samme produkt, man køber, uanset om man køber sin burger på Istedgade eller i Nordhavn. Det sikrer de bl.a. ved at investere i køkkenudstyr, som er tidsstyret. Det er ifølge Christian med til at sikre, at produktet altid er ensartet og af vanvittig god kvalitet. Jagger er også et sted, hvor man kan tage sine børn med uden at få dårlig samvittighed over, at de sidder og spiser noget pap, fortæller Christian med et glimt i øjet. 

Nyd din Jaggerburger i Nordhavn

Jeg spurgte Christian, hvorfor de har valgt at åbne en restaurant i Nordhavn, og han svarede: “Jeg synes Nordhavn-projektet og især Århusgadekvarteret, som har været i gang i mange år, er et vanvittigt flot byområde. Man er virkelig lykkedes med den udvikling og det liv, der er skabt herude.” Christian fremhæver desuden, at miljøet i Nordhavn er hamrende godt, og at det har givet ham lyst til at åbne forretning netop her. 

Hvor flere af Jaggers restauranter har et urbant udtryk, har man i den nyrenoverede restaurant skabt en mere rolig atmosfære ved at bringe flere naturlige materialer i spil i form af træmøbler. Det er da også Christians ønske, at den nye restaurant skal være et sted, hvor man rent faktisk har lyst til at komme og spise sin mad. Christian fremhæver, at deres højkvalitets fastfood skal være let tilgængelig i alle henseender, og der er utallige muligheder her i Nordhavn. Christian nævner, at man fx kan tage sin take away med ned på havnekanten og nyde havnemiljøet, eller man kan spise i restauranten inden en biograftur. Man kan selvfølgelig også tage maden med hjem, eller man kan sågar bestille maden som take away over en onlineplatform eller gennem deres egen app. Christian fremhæver dog, at maden helst skal spises med det samme, når den er helt frisklavet.  

Jaggers app er et musthave

Ifølge Christian er deres app ”Jagger&Otto” et musthave. Gennem appen har de nemlig skabt et bestillingsflow, så man kan forudbestille sin mad og undgå at vente i restauranten, man kan også bestille levering lige til døren. Desuden har de skabt et loyalitetsprogram gennem appen, så man som trofast kunde kan spare penge. Onlineuniverset er også kædet sammen med deres andet brand, Otto Pizza. Det betyder, at man kan bruge sine optjente fordele og rabatter på tværs af de to brands, som man har lyst til. Christian turde også godt at love, at de i fremtiden kommer til at åbne flere brands, så det er bare med at holde øje.

Jagger · Göteborg Plads 19 · 2150 København  · Tlf. 70 27 22 29 · www.jagger.dk

Related Articles