Skiferien begynder i One Open Sky

Af Susanne

På Blegdamsvej 60 ligger Danmarks flotteste surf og ski butik på mere end 600m2 med alt til dem, der elsker surf- og vintersport!   

Sblev det endelig vinter, så vi kan komme ud og stå på ski igen. Sådan tænker stadig flere danskere, der ser skiferien som årets suveræne højdepunkt – inklusiv denne skribent. Alle vi skifreaks ved, at ud over god sne er noget ordentligt udstyr og beklædning en forudsætning for at få en vellykket ferie. Støvler, der klemmer, ski, der ikke glider og drejer elendigt, kolde fingre eller skibriller, der dugger, er no go, når man står og skal til at lave blærede sving nedad af en bjergside.  Derfor starter skiferien allerede, når du lægger vejen forbi ski- og surfparadiset One Open Sky på Blegdamsvej 60. Butikken hed tidligere Nautic Surf og Ski, men selv om der er nyt navn, er det stadig et sted, hvor der kun arbejder passionerede mennesker, som selv har stået på ski og snowboard i årevis. De ved ALT om skisport og sammen med det kæmpestore udvalg i One Open Sky, kan de hjælpe med at finde det udstyr og den beklædning, som passer til dig, uanset om du er en garvet skihaj eller ny på ski. 

”Vi har Danmarks måske største og flotteste udvalg inden for ski, skistøvler, snowboard, vinterbeklædning, tilbehør som hjelme, goggles, handsker, skiundertøj, lavineudstyr, custom såler og meget mere. Vi lægger stor vægt på ærlig og kompetent vejledning, fordi vi selv har prøvet at stå på pisten med sovende tæer på grund af skistøvler, der ikke passede vores fødder. Vi har frosset i stoleliften, fordi vi havde det forkerte skiundertøj på. Og vi har måtte opgive en skidag, fordi vores goggles ikke hjalp i snevejret. Det er en af grundene til, at vi er topkvalificerede til at hjælpe dig,” siger butikschef Ole 

Indlægssåler til skistøvlerne

Det måske vigtigste at købe, når du står på ski er egentlig ikke ski (selv om de godt nok også er vigtige!) men støvler. Med et par gode støvler, der passer til netop dig, er du virkelig godt kørende, da det er via skistøvlerne, dine bevægelser overføres til skiene. One Open Sky har et imponerende stort udvalg af skistøvler i forskellige brands, som kan tilpasses dig og dine fødder, så du fuldstændig styr på dine ski, og så du får en behagelig skiferie uden ømme fødder. 

”Vi kan finde og formgive den optimale skistøvle til alle slags fødder Har du 10 minutter ekstra, når du besøger One Open Sky, og kræver du lidt mere af din skistøvles fit, så laver vi 3D konstruerede indlægssåler. Den præg-formede indlægssål tager udgangspunkt i de 3 typer af svang i foden, og fordelen er, at den også kan benyttes i hverdagsfodtøj eller sportssko, hvor behovet for en sund fodstilling er vigtigt,” pointerer Ole 

Alt inden for skiudvikling

Dine ski er sammen med dine skistøvler den allervigtigste del af dit skiudstyr. Skiene er den eneste del af dig, som er i kontakt med bjerget. De rigtige ski sikrer en maksimal kontrol og fornøjelse. Hos One Open Sky står de gode ski i kø, uanset om du er til det avancerede skiløb eller bare vil glide afslappet ned ad de blå pister. ”Vi har ski til alle forhold og sørger for at holde os opdateret om den nyeste udvikling. Der er jo sket meget med skiene de seneste år, som har gjort det nemmere at være begynder, men udviklingen har også gjort det endnu sjovere at udfordre sig selv på og uden for pisterne. Uanset hvad man skal bruge, har vi det hele her. Det samme gælder for snowboard, hvor det vigtigste er, at boardet passer til ens størrelse, niveau og det terræn, man foretrækker. Vi er selv riders og står altid klar til at rådgive og hjælpe,” siger Ole. 

Lag-på-lag systemet Når der skal handles beklædning til skiferien, har du sikkert hørt en del om noget, der hedder ”lag på lag systemet”. Det handler om at bygge sit skitøj op i lag-på-lag princippet, så man kan justere temperaturen og nyde skiferien, uanset om det er en hundekold morgen eller en solbeskinnet eftermiddag i bjergene. One Open Sky har alle de bedste og fedeste brands inden for beklædning. Her kan du finde super smarte jakker, der har de nyeste teknologier og lækreste materialer, det bedste svedtransporterende undertøj eller de mest effektive skihandsker. ”Her er så mange muligheder, så hvis man skal have den bedste start på skiferie, tjek enten vores hjemmeside oneopensky.dk ud eller kom ned og besøg os,” slutter Ole.   


One Open Sky · Blegdamsvej 60 · Kbh Ø · Tlf. 35 82 07 77 · www.oneopensky.dk

Related Articles