Seaside Toldboden Streetfood fra hele verden serveret med kig til havnen

Af Susanne

Hos Seaside Toldboden kan du gå på opdagelse i retter fra alle syv verdenshjørner, mens du kan se livestreaming af årets store cykelløb.

Hvis du endnu ikke har besøgt Seaside Toldboden og spist dig igennem deres syv forskellige køkkener, så har du en god oplevelse i vente. Seaside kalder sig selv et gastrohus, fordi de har samlet syv forskellige køkkener med vidt forskellige smage og traditioner, men med det tilfælles, at de alle serverer kvalitet og udsøgte smage.

I første række til havnen kan du spise dig igennem dine favoritter, hvad enten det er tatar, argentinske kødretter, spicy asiatiske anretninger, mad med fisk og hav i fokus, fristelser fra det græske køkken eller nyfortolkninger af danske klassikere. Uanset hvilket køkken du vælger, er der fokus på autentiske retter, som alle er udviklet og smagt til med respekt for madtraditioner og smag. Kokkene er drevet af deres passion for god gastronomi, kvalitet og gode råvarer
– og det kan smages i alle retterne.

Hos Seaside er du ikke i tvivl om, hvor de finder deres inspiration henne. Det forklarer restaurantchef Bo Gervig således: “På Seaside er vi utroligt inspireret af vores nærområde. Vi har ladet os inspirere af havnen og det maritime omkring os. Det skal føles lidt som at gå ombord på en yacht, når man kommer. Når man står på terrassen, skal det føles som at stå på skibsdækket, og herfra kan man så bevæge sig længere ind i skibet. Indenfor er farverne i vores bar eksempelvis taget fra Kongeskibet, der ligger i bøje ud for Holmen i København, når det ikke
er på togt”, forklarer Bo.

Private arrangementer hos Seaside
Seaside giver dig også muligheden for at holde private arrangementer. Det betyder, at du kan rykke din fødselsdag eller barnedåb ud af stuerne og i stedet afholde det i omgivelser tæt på vandet og i helt unikke rammer, der kan give enhver fest den helt rette stemning. Med adgang til syv forskellige køkkener er der helt sikkert noget, som kan passe ind i lige præcis dit arrangement.

Når du holder din fødselsdag eller din reception hos Seaside, har du mulighed for enten at være inde eller ude. Der er stort set ingen begrænsninger, for de gode mennesker hos Seaside gør sig umage med at skabe en uforglemmelig dag for dig.

Gul cykelfest på Seaside
Seaside ligger direkte på ruten for årets store cykelløb, og du har derfor mulighed for at blive en del af cykel-festen, når Seaside den 1. juli forvandles til et gult cykel-univers. Derfor har du i dagens anledning mulighed for at blive en del af festen, som kommer til at boble af cykelstemning. Du finder både live-stream af touren og en menu, der er nøje sammensat med det formål
at forkæle dine smagsløg.

Du kan få et lille smugkig på dagens menu her:
● Rossini kaviar
● Sashimi
● Oksetatar
● Dansk sort hummer
● Chateaubriand
● Surdejsbrød
● Strangas’ fransk-inspireret dessert
Hertil har Seasides sommelier udvalgt fem franske vine, som passer til de forskellige retter. Hvis du vil have den fulde oplevelse og virkelig komme i cykel-stemning, så kan du købe adgang til et særligt loungeområde med fri bar både før og efter spisning. I dette loungeområde er du meget tæt på både ryttere og storskærm, hvor hele touren livestreames.
Hvis du vil deltage i en festlig dag, så skal du allerede nu booke plads. Det gør du på: www.seasidecph.dk

Kontakt Seaside for at sætte gang i
planlægningen af dit næste arrangement

Tlf. 33 93 07 60 · reservations@seasidecph.dk
Åbningstider: Bar: Mandag – Onsdag 11-00
Torsdag – Lørdag 11-02 · Søndag 11-17
Køkkener: Mandag – Lørdag 12-22 · Søndag 12-17


Seaside Toldboden Nordre Toldbod 18-24 · 1259 Kbh. K. Tlf. 33 93 07 60 · www.seasidecph.dk

Related Articles