COMO: Ægte italiensk smag og stemning

Af Susanne

På Frederiksberg kan du opleve og nyde et lille stykke af Italien. Hos Como har de kælet ekstra for detaljen for at kunne forkæle dig.

Hvis du også bliver sulten og kan høre din mave rumle, bare andre nævner italiensk mad, så er Como helt sikkert noget for dig. Como er alt det bedste fra Italien. Retter som smager præcis, som hvis du sad i solen på en piazza i Firenze og fik serveret det bedste fra det italienske køkken. Hos Como finder du en spændende menu og et vinkort som får selv de mest kræsne ganer til at juble. Alt er udviklet og udvalgt af Comos dygtige kokke, så der er garanteret samspil mellem retter og vin. Fra selv den første bid, kan du smage, at her serveres nøje udvalgt kvalitet. Hvis du ligesom mig kan have lidt svært ved at vælge mellem lækre retter, kan du prøve Comos Tasting Menu, hvor køkkenet tilbereder retter, der tager dig på en rejse rundt om hele menukortet. Det er ren forkælelse af alle sanser og du får mulighed for at smage køkkenets fineste serveringer.

Private arrangementer hos Como
Hos Como har du også mulighed for at dele din oplevelse med familie og venner. Du kan afholde private arrangementer, som de dygtige mennesker hos Como arrangererud fra dine ønsker. Du skal bare møde op, nyde og dele oplevelsen med dem du har inviteret. Du kan få skræddersyet et arrangement uanset om anledningen er fødselsdag, reception, barnedåb, netværksmøde eller et firmaarrangement. Du får serveret kvalitet uanset hvad.

Kontakt Como på event@spisestederne.dk og lad dem hjælpe dig med at arrangere det efter dine ønsker og behov.

Åbningstider: Torsdag 16.30-23.00 · Fredag 16.30-24.00
Lørdag 16.30 – 23.30 · Køkkenet er åbent 17.00 – 22.00
E-mail: Restauranten: manager@comocph.dk
Kontoret: info@comocph.dk


COMO · Godthåbsvej 30 · Frb. · Tlf. 40 41 51 61 · comocph.dk

Related Articles