Café 22 – første parket til Søerne

Af Susanne

Midt på Nørrebro, et stenkast fra Dronning Louises bro, de mange grønne områder og de små hyggelige gader, finder du Café 22 lige ved Søerne, hvor solen (næsten) altid skinner.

I hjertet af Nørrebro – lige der hvor du får alt det bedste fra bydelen – ligger Café 22. Med udsigt til søerne og med Nørrebros liv omkring dig, kan du slå dig ned og få et pusterum midt i byens liv. På Café 22 er der plads og
luft til det hele, så du både kan komme alene eller med et større selskab.

I weekender og på helligdage må du ikke snyde dig selv for deres legendariske brunchbuffet. Her får du ALT hvad du kan drømme om og der er taget hensyn til alle, så der også er veganske retter. Café 22s brunchbuffet er et dejligt mix af traditionelle retter som røræg med bacon, varm leverpostej og brunchpølser, men du bliver også fristet af hummus, kikærtedeller, soyayoghurt med blåbær og laks med sennepsdressing.

Når du er færdig med at dykke ned i deres brunchbuffet, som serveres fra kl. 9.30-14.30, kan du gå dig en tur i Nørrebros hyggelige gader, grønne parker eller rundt om søerne og samle appetit til en frokost eller aftensmad senere på Cafe 22. Cafe 22 har nemlig meget mere på menuen og du kan derfor slutte gåturen af med igen,at tage plads på første parket til Søerne.

Hos Café 22 kan du både vælge traditionelle caféretter som burgers, sandwich og forskellige wok- og pastaretter, men du har også mulighed for at bestille en tre-retters menu, som du selv sammensætter.

Private arrangementer og events
Café 22 har egne selskabslokaler med plads til 45 personer. Du kan overlade alt til cafeen og koncentrere dig om at nyde dine gæster og anledningen. Kontakt Café 22, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for at holde din næste fest her. Send en mail til event@spisestederne.dk hvis du vil høre mere.

E-mail: info@cafe22.dk​​
​Selskaber +10 gæster: event@spisestederne.dk
www.cafe22.dk


Cafe 22 · Sortedam Dossering 21 · 2200 Kbh. N · ​Tlf. ​35 37 38 27

Related Articles