Sådan sparer du penge på dine indkøb 

Af Susanne

Inflationen har ramt os alle og har blandt andet medført højere fødevarepriser. Derfor er det vigtigt at handle sine dagligvarer med økonomisk omtanke, som man kan gøre det med stor fordel i den lokale discountbutik REMA 1000. 

Her kan man nemt få et overblik over deres priser på enten hjemmesiden shop.rema1000.dk eller via tilbudsavisen, som man kan  få leveret i postkassen, tage et eksemplar af i butikken eller få tilsendt én gang om ugen som mail.    

”Vores leveomkostninger er over en kam steget voldsomt det seneste år. Vi er alle som forbrugere blevet ramt
og kan kigge ind i en privatøkonomi, der er under pres. Der skal findes mange tusinde ekstra kroner frem om
måneden for at kunne betale de voksende udgifter. Hos REMA 1000 fokuserer vi på holdninger omkring økologi
og andet, men vi ønsker også at bidrage til, at man kan spare nogle penge på sine indkøb. Det kan man blandt andet gøre ved at være opmærksom på de gode tilbud og ved at vælge dem, når man er i butikken. Her er en
del penge at spare,” forklarer Anders Jensen, indkøbs-og marketingdirektør i REMA 1000. I den forbindelse fremhæver han, at man hver uge kan få sendt aktuelle nyheder fra REMA 1000 samt tilbudsavisen i sin indbakke, hvis man tilmelder sig via rema1000.dk/aktuelt/nyhedsbrev

Madplan baseret på tilbudsavis

I forhold til planlægning og at spare penge kan man gå ind på REMA 1000s hjemmeside – rema1000.dk – hvor
der er en madplan med en masse gode opskrifter. I appen er der en rigtig god og opdateret indkøbsliste, som man også kan dele med sin familie. 


”Vi har også indgået et samarbejde med Mambeno, der  er nogen af Danmarks bedste til at lave madplaner til børnefamilier. Med Mambeno-app’en, der er stiftet af Morten Resen, får man hver uge madplaner, der er lavet
ud fra den aktuelle tilbudsavis fra REMA 1000. Med app’en kan man altid købe ind til 5 x aftensmad til fire for under 400 kr. ex. basisvarer. På den måde kan man spare en masse penge på sit madbudget og i øvrigt få leveret alle varer til døren fra sin lokale REMA 1000.

Se mere på mambeno.dk 

Bekæmper madspild

Et andet fokusområde i forhold til at spare penge er madspild. Her sælger discountkæden ofte mad i mindre størrelser, som passer til forbruget, så man ikke behøver at smide mad ud. Brød og kød sælges eksempelvis i mindre størrelser, og man kan købe todelt pålæg, så man kun åbner halvdelen ad gangen og kan få brugt det hele. Desuden har REMA 1000 ikke flerstykspriser. 

”Vi opfordrer også folk til ikke at købe mere, end de har brug for. I 15 år har vi haft et samarbejde med organisationen Stop Spild Af Mad, og på madspild.rema1000.dk deler stifter Selina Juul god inspiration til, hvordan man undgår at smide ud samt en masse gode opskrifter på, hvordan man bruger sine madrester klogt for at begrænse spildet,” fremhæver Anders Jensen. 

I REMA 1000s frugt- og grøntafdeling behøver man ikke købe 10 æbler, pærer eller bananer, men kan
nøjes med  det antal, man har brug for. Desuden kan udvalgte grøntsager købes på vægt, så man
ikke køber flere end nødvendigt. 


REMA 1000 · Se mere på rema1000.dk

Related Articles