Rejsetips til dig fra RejsRejsRejs – Danmarks største rejsemagasin

Af Susanne

Det danske efterår kan være lunefuldt. Derfor er en efterårsferie en oplagt mulighed for at forlænge sommeren. Her giver rejsemagasinet RejsRejsRejs dig derfor 5 steder, hvor du kan få et brag af en dejlig efterårsferie. Uanset om du er til strand, kultur eller safari.  

Italien · Nyd La Dolce Vita 

Italien er oplagt at rejse til om efteråret, for her er eftersommeren lang. Specielt det centrale og sydlige Italien som Calabrien, Apulien og Maremma i det sydlige Toscana er perfekt til en efterårsferie, hvor mad, vin og kultur går op i en højere enhed, så du kan nyde det søde liv i Italien, La Dolce Vita. 

Portugal · Efterårsferie smager af Portugal

Portugal er en nyklassiker til ferier – og med god grund. I efteråret er Portugal også lige det køligere, hvilket gør det oplagt at tage på sight-seeing-ferie landet, uden at man er ved at gå til i heden. Lissabon byder også på masser af smukke bygninger, gastronomiske oplevelser og seværdigheder i verdensklasse. Hvis du er mere til natur end kultur byder resten af landet på skønne naturoplevelser, inkl. Algarve, Madeira og Azorerne. 

USA · Fra troperne til vinterland

USA har virkelig noget at byde på uanset hvad man leder efter, fra lækre caribiske strande i syd til de rød-gule efterårsskove i nord. Kombiner fx et roadtrip på den kendte Route 66 med stop i de små byer, du møder på din vej, eller gå af de små stier i natur-reservaterne. I efterårsferien er de sydlige stater også langt mere behagelige at bevæge sig rundt i, så det er helt sikkert et godt tidspunkt at udforske USA på.

Japan · En oplevelse for livet

Japan består af en række øer, hvor de sydligste stadig er ganske varme i efteråret. Men skal du opleve
et virkelig spektakulært smukt syn, så skal du holde dig lidt længere nordpå og se skovene skifte farve. Et hav
af røde, orange, lilla og gule blade bliver skabt i den japanske natur, som gør den lange rejse hertil det hele værd. På samme måde som folk rejser til Japan i foråret for at opleve kirsebærblomsterne springe ud, så kan efteråret i Japan også noget helt særligt.

Tanzania  · Safari og badeferie

Tanzanias største attraktion er safari, så hvis du altid har haft lyst til at se en løve eller en elefant i deres naturlige omgivelser er Tanzania landet for dig. Når du har fået nok af at rende rundt på savannen kan du passende slutte ferien af med at tage til Tanzanias paradis-ø Zanzibar i det Indiske Ocean. Her står den på krydderier, historie og badestrande i tropisk verdens-klasse. Hvis du allerede har været der, er Sydafrika, Botswana og Uganda andre gode bud. 

Related Articles