Pizza på Østerbro

Af Susanne

Pizza er en af den slags ting, man altid liiiiiige kan spise et stykke af.. Uanset om man hapser en slice på vejen – eller spiser den til frokost eller aftensmad.Der er et væld af fantastiske pizzasteder i vores bydel, her nævnes bare et par stykker af dem … måske det er en ide til efterårsferien?


Bar Uno

I Nordhavn, med udsigt til Portland Towers og vandet, finder vi Baruno. Restauranten passer fint ind i de smukke omgivelser. Pizzaerne ser lækre og indbydende ud – og smager ligeså. Bunden har en tilpas størrelse og pizzaen, er akkurat så sprød som indretningen og de rå, afslappede toner – der flyder behageligt ud af højttaleren. Betjeningen er høflig, afslappet og rar. Her har de et spændende, varieret udvalg af pizzaer – og så kan deres nutella calzone absolut anbefales til dessert. Velbekomme!

Bar Uno · Göteborg plads 5 · 2150 Nordhavn


Frankies Dem kan man selvfølgelig ikke komme udenom, når talen falder på pizza. De har både oldschool pizzaer, altså klassikerne – og highschool, her må jeg bare anbefale Frankies steak og bearnaise. Den smager himmelsk og af mere. Meget mere. Den 2-etager hyggelige restaurant er altid garant for en god oplevelse, og så gør det jo heller ikke noget, at tjenerne er smilende, søde, og ofte kommer og spørger om alt er ok. Den stemningsfulde musik med de gode, gamle hits sætter prikken over det berømte i.

Frankies ligger på Østerbrogade 79.


Hos Fischer

Vi bliver modtaget med et stort smil, da vi træder ind ad døren Hos Fischer på Viktor Borges Plads. Det er, som om vi bliver lukket ind i et lille stykke af Italien. Stemningen er intim, og smilet på tjenernes læber fortsætter hele aftenen igennem. De er meget høflige og søde til at komme og spørge, om vi har det godt. Pizzaerne passer perfekt til stedet – sprød bund, og på min var der et drys af chili, der gav den lige det der ekstra touch af magi. Den smagte af mere. De har i øvrigt en udsøgt rabarberdrik, hvis du ikke er til alkohol. Den er frisk og fin i farven. Med mættede maver går vi tilfredse derfra og glæder os meget til at vende retur. Forhåbentlig snart.


Restaurant Tio

Marios På Amerika Plads 4 i Nordhavn ligger Restaurant Tio Marios. Magen til åbne arme, charme og masser af varme skal man lede længe efter! Sikke en modtagelse og gæstfrihed!!! Det er næsten svært at beskrive med ord, det skal bare opleves! Maden følger godt med, og smager dejligt, jeg kan anbefale deres pizza Capricciosa! Det er tydeligt, at det er et stamsted, hvor folk kommer igen, igen og igen … hvilket er forståeligt. Tag et smut forbi de venlige, imødekommende brødre – så ved du hvorfor … Afsted med dig!

Related Articles