KONKURRENCE

Af Susanne

Østerbromotiver ByLindhardt

Familievirksomheden bylindhardt som drives af Tine Lindhardt, blev oprindeligt startet i 2015 af hendes ældste datter Maria, der havde fået ideen med at skabe plakater med bymotiver i en minimalistisk, enkel og stilren streg. Det der var tænkt som et supplement til hendes SU, greb om sig, og Tine og den yngste datter Emilie blev en del af virksomheden.

Tine har et langt CV inden for grafisk design med alt fra kosttilskud, interiør og beklædning. I dag arbejder hun fuldtid med at skabe plakater, som fortsat har det enkle og stilrene udtryk, og med at betjene kunderne i bylindhardts webshop.

Plakaterne kan ses og bestilles på bylindhardt.com
Priser fra kr. 245 – kr. 345

Plakater kan købes professionelt indrammet hos:
Glarmester F. Linck, Vennemindevej 74, Kbh. Ø tlf. 39 29 55 12

Tine fortæller: Inspiration til plakaterne har jeg fået gennem mange traveture på Østerbro. Jeg er dog sikker på at mange Østerbro borgere, med et længere tilhørsforhold til bydelen end jeg, kan have andre og gode ideer til plakatmotiver. Derfor fik vi lyst til at udskrive en konkurrence, hvor vi sammen med Martin Andersen fra ”Mit Østerbro” vælger det mest spændende Østerbromotiv. Vinderen vil få en plakat af motivet i A3 med en professionel indramning fra glarmester F. Linck. Plakaten vil herefter kunne købes på bylindhardt.com.
Du kan deltage i konkurrencen ved at følge og tagge
dit yndlings-Østerbromotiv på @mitoesterbro og
@bylindhardt_design. Vinderen annonceres på instagram.

Related Articles