Nye metoder gør age prevention til en seriøs mulighed

Af Susanne

Den erfarne speciallæge fra Regenclinic, Tony Kristensen, opfordrer til, at man arbejder metodisk og seriøst med age prevention.

På nogle områder er USA fortsat dynamo i udviklingen af nye løsninger og teknologier, og især inden for skønhedspleje har de et klart forspring. Tony Kristensen har nøje fulgt udviklingen og deltaget i utallige internationale seminarer og studierejser gennem de seneste årtier, og han ser tydelige tegn på mere gennemgribende ændringer i behandlingsstrategierne:

”Der er en række positive tiltag i branchen, som har ført frem til nogle overbevisende resultater,” fortæller Tony Kristensen. Den afgørende trend i USA gennem de seneste år har været en ændring i strategien fra de simple quick-fix behandlinger med Botox og fillers mod en flerstrenget og mere langsigtet indsats, som bremser ældningsprocessen på flere områder samtidig, bl.a. ved hjælp af dyb laserbehandling, radiofrekvensbølger og IPL/VPL kombineret med fillers og Neurotoxiner. I dag kan vi faktisk gøre rigtig meget for at bremse ældningsprocessen og bevare det naturlige udseende og den ungdommelige glød gennem længere tid.

Flerstrenget indsats forbedrer resultaterne

Ældningsprocessen sker på flere planer, hvor de strukturelle ændringer påvirker både hud, fedt, muskler og knogler. Den skal derfor også stoppes og modarbejdes på flere planer. Desuden skal det ske løbende og gerne så tidligt i livet som muligt. Det er aldrig for sent at starte med age prevention, men jo før bremsen aktiveres, desto bedre og mere naturligt bliver resultatet i den sidste ende. Man undgår også at skulle træde hårdt og panikbremse, når tingene spidser til. Et godt tidspunkt at starte er sidst i 30’erne. Vedligeholder du processen – som med tandbørstning og fysisk træning – vil du opleve en stigende, positiv forskel med tiden.

Age prevention en naturlig afløser for anti-age

Selv om vi stadig er nogle år efter udviklingen i USA, begynder Tony Kristensen også at mærke et skift i kundernes mind set herhjemme. Yngre mennesker i 20’erne og start 30’erne kan selvfølgelig bedre anvende simple løsningsmodeller end dem på 50+, men uanset alderen er kombinationer vejen til et mere naturligt resultat. En række skræmmeeksempler har sendt de populære quick-fix metoder lidt på retur, og de mere sofistikerede forbrugere har indset, at en Botox-sprøjte ikke løser alle facetterne af problemet:

”Et stigende antal af mine klienter begynder at indse, at det gælder om at starte tidligt med behandling på alle planer fra det dybere muskelniveau op gennem underhudsfedt til underhud og det synlige hudlag,” fortæller Tony Kristensen. Vi vælger altid metoderne ud fra de individuelle behov, og kan komme rigtig langt med fx Exilis Elite radiofrekvensbølger i dybere lag og IPL/VPL behandling skaber en mere jævn farvetonus i huden. Volumentab udlignes fx med filler/Hyaloronsyre i forskellige koncentrationer og ved anstrengt mimimuskulatur i ansigtet anvendes Neurotoxiner.

Giver et godt løft

Svigter elasticiteten i huden kan man overveje PDO/PLA threads, som giver et godt løft og er mere enkelt at udføre end et kirurgisk facelift. I de tilfælde hvor behandlingen omfatter dyb laserbehandling med Neogen Plasma eller en CO2 fraktioneret resurfacing, kan helingstiden komme op på 5-7 dage, og resultatet viser sig måske først fuldt ud efter en latenstid på 3-12 måneder. Her er det afgørende, at du har en klar holdning til age prevention. Du skal være villig til at investere i dig selv for at få det optimale resultat.


Regenclinic. Lyngbyvej 11, 112. 2100 København Ø. Tlf. 60 12 61 37. www.regenclinic.dk

Related Articles