Ny sundhedsteknologi hos Louis Nielsen: Nu kan Haider og Ronni passe endnu bedre på dit syn

Af Susanne

Hos Louis Nielsen på Østerbrogade giver et nyt og mere avanceret sundhedstjek mulighed for, at du fremover kan få opdaget tegn på øjensygdomme som grøn stær op til flere år før, dit syn tager skade. Optikerkæden investerer som den første kæde i Danmark i såkaldte OCT-maskiner til alle butikker i hele landet, og på Østerbrogade er optikerne godt i gang med det nye udstyr.

En ny synstest med sundhedstjek af øjnene hos Louis Nielsen på Østerbrogade kan vise helt tidlige tegn på øjensygdomme – før du selv kan mærke forandringer. Indehaverne af butikken, chefoptiker Haider Alzahawe og butikschef Ronni Rasmussen, har investeret i en OCT-maskine, som kan lave et mere avanceret sundhedstjek af dine øjne. 

– Vores nye OCT-maskine laver et 3D-scan af øjets nethinde og tager billeder af nethinden. Det giver os en unik mulighed for at se flere detaljer om øjets sundhed, og vi optikere får mulighed spotte helt tidlige tegn på øjensygdomme, siger Haider Alzahawe. Han uddyber, at det især bliver en fordel for de kunder, som ikke selv kan mærke, at noget er galt: rigtig god, fortæller chefoptikeren.

Investerer i øjensundhed

Siden 2015 har Louis Nielsen løbende investeret stort i sundhedsudstyr og uddannelse til medarbejderne. Den samlede investering i OCT til alle butikker i hele kæden i foråret 2024 er på omkring 40 mio. kroner.

– Vores omfattende indsats inden for øjensundhed har reddet syn hos mange kunder. At vi er grundige og bruger nyt, professionelt udstyr giver tryghed ved det regelmæssige øjensundhedstjek. Heldigvis ser det for langt de fleste helt fint ud, understreger Haider Alzahawe.

Samarbejder med øjenlæger

Hvis noget skal undersøges nærmere, kan butikkens optikere konsultere et unikt netværk af øjenlæger, som kan vurdere resultaterne af butikkens undersøgelser og henvise videre til praktiserende øjenlæge eller hospital.

Haider Alzahawe uddyber, at OCT-maskinen giver optikerne større sikkerhed i, hvilke kunder der skal vurderes af en øjenlæge fra Louis Nielsens øjenlægenetværk. 

– De detaljerede 3D-scan gør, at vi bliver mere sikre på, om vi skal konsultere vores øjenlægenetværk. I samarbejde med dem kan vi derefter sikre, at vi hjælper de rigtige patienter videre til de praktiserende øjenlæger, siger chefoptikeren. 

Ny butik og nye stel

Louis Nielsen ved Trianglen blev ombygget og fornyet i efteråret 2023. Her fik butikken helt nyt udseende og mere lys og luft mellem hylderne. På de nye hylder finder du også nye designerbrands. Blandt andet fra JOSEPH, der er kendt som et tøjbrand med form, følelse og funktion. Den nye brillekollektion fås eksklusivt hos Louis Nielsen. Den består af 13 stel i metal og acetat.

– JOSEPH er stel i meget høj kvalitet med et minimalistisk og tidløst design. Kunderne har indtil videre taget rigtig godt imod det, fortæller butikschef Ronni Rasmussen. Han tilføjer, at alle Louis Nielsens stel – også designerstellene – både fås som almindelige briller med enkelt- eller flerstyrke og som solbriller med eller uden styrke.

Et mere avanceret sundhedstjek

  • Louis Nielsen på Østerbrogade har taget nyt, avanceret udstyr kaldet OCT i brug.
  • Butikken tilbyder nu kunderne en avanceret synstest med sundhedstjek med digital 3D-scanning af øjets nethinde. Digital 3D scanning tilbydes som et tilkøb til den almindelige, grundige synstest med sundhedstjek i butikken. 
  • Optikere hos Louis Nielsen konsulterer et unikt netværk med 12 danske øjenlæger, hvis de mistænker, at noget er galt. Herefter bliver du om nødvendigt henvist til øjenlæge, og i akutte tilfælde sker det hurtigst muligt.
  • Bestil tid til synstest med sundhedstjek via louisnielsen.dk eller hos butikken på tlf. 96 32 52 39.

Louis Nielsen · Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · www.louisnielsen.dk

Related Articles